potreboval by som poradit,aky notas mam kupit,ak by som chcel mat 2 jadra DDR2/centrino duo samoyrejme/ale aj nejaky ten priestor na rozsirovanie grafickeho vykonu-aby som tam casom mohol dat nejaku vykonnu PCIx garf.kartu.existuje take nieco?
Printable View
potreboval by som poradit,aky notas mam kupit,ak by som chcel mat 2 jadra DDR2/centrino duo samoyrejme/ale aj nejaky ten priestor na rozsirovanie grafickeho vykonu-aby som tam casom mohol dat nejaku vykonnu PCIx garf.kartu.existuje take nieco?
Pokud se od dob meho mladi nic neuveritelneho nevynalezlo, tak v notebookach grafiky vymenovat nejdou (nikdy nesly) a rekl bych ze nikdy nepujdou (az na bastly typu udelej si sam...).
Co jde v notebooku vymenit je akorat tak HDD, CPU, RAM, sitovky, modem, mechaniky nekdy s trochou vetsi namahy LCD a tak :)
...ale grafiku... asi ne :)
ale co by nesli ... asi si uz stary marty ;) :D MXM moduly ... bohuzial si ziadnu grafiku donho kupit nevies takze to je aj tak na <>u ... dnes sa ti oplati najlepsie kupit core duo napr t2300 kludne a k nemu go7600 pripadne x1600
No joo, koukam ze ta technika jde kupredu milovymi kroky... ;D