Lze na ipod nano nahrat mp3 pres usb storage (klasicky nakopirovanim na disk) anebo se na to musi pouzit itunes?
Printable View
Lze na ipod nano nahrat mp3 pres usb storage (klasicky nakopirovanim na disk) anebo se na to musi pouzit itunes?
kamos ma ipod shuffle, jinak nez pres itunes tam mp3 nahrat nemuze (pripadne RealPlayer nebo WMP by to mohly umet).
odpoved je jednoducha a nepotesi te: nejde... ipod totiz jede na applovskem file systemu, takze s FAT32 nebo NTFS se klasicky nechytas...
To je kravina, iPod ma standardne FATku (ked sa pouziva vo Windows). Funguje ako mass storage, takze subory si tam mozes davat ake chces, akurat hudbu tam treba davat nejakym softwarom (nemusi to byt itunes, skusal som gtkpod v Linuxe a fungovalo to pekne, da sa tym hudba z toho aj kopirovat von) - pretoze to ma nejaku databazu a MP3ojky su premenovane na nejake divne nazvy. Ked tam das MP3ojky normalne, tak ich to neprehrava.
ok, diky za odpovedi, tohle jsem potreboval vedet.
Freeware alternativny software pre nahravanie mp3 do ipodu, netreba ho instalovat ... http://www.yamipod.com/main/modules/home/
pokud se nepletu, tak dotaz znel, zda jde nahravat MP3 pres mass storage...Citace:
Původně odeslal Rainbow
popripade si tam hodit rockbox (alternativni software)...
www.rockbox.org