-
Stolní DVD přehrávač cca do 2500,-
Prosím poraďtě, jaký stolní DVD přehrávač.
- pokud možno bezproblémový chod, kvalita, spolehlivost.
- cena kolem 2000-2500,- ?
- funkce nejsou tak důležité, stačí i stereo, divx není potřeba.
Cena je jen orientační, pár stovek nehraje roli. Je to pro známou, chtěla by něco kvalitnějšího, aby to hned neodešlo a nějáký čas vydželo ;).
Jestli máte někdo zkušenosti, poraďte, díky :)
-
Re: Stolní DVD přehrávač cca do 2500,-
Citace:
Původně odeslal -FRZ-
Prosím poraďtě, jaký stolní DVD přehrávač.
- pokud možno bezproblémový chod, kvalita, spolehlivost.
- cena kolem 2000-2500,- ?
- funkce nejsou tak důležité, stačí i stereo, divx není potřeba.
Cena je jen orientační, pár stovek nehraje roli. Je to pro známou, chtěla by něco kvalitnějšího, aby to hned neodešlo a nějáký čas vydželo ;).
Jestli máte někdo zkušenosti, poraďte, díky :)
Mam SENCOR SDV 7155, celkem spokojenost, rekl bych, ze za ty penize tezko co jinyho. Kdyz vydrzi tri roky bude to OK, bohuzel dneska uz spotrebku na dyl moc nekoupis. (dle platnych smernic EU, se s bezolovnatou pajkou pres 5 let stejne nedostanes)
-
Citace:
Původně odeslal hwsoft
Kdyz vydrzi tri roky bude to OK, bohuzel dneska uz spotrebku na dyl moc nekoupis. (dle platnych smernic EU, se s bezolovnatou pajkou pres 5 let stejne nedostanes)
počkej asi jsem málo informovaný, ale to slyším poprvé ! :o Pokud jsem to dobře pochopil, tak dle směrnic EU se musí používat bezolovnatá pájka = chápu to tak, že nesmí používat klasická SnPb pájka? :o Takže spotřebiče si odpracují svojich 3-5 let a odejdou? Vážně nevím, co si mám myslet, není to nějáký vtip?!
-
Byrokrati v EU maju velky zmysel pre humor...
-
Citace:
Původně odeslal -FRZ-
počkej asi jsem málo informovaný, ale to slyším poprvé ! :o Pokud jsem to dobře pochopil, tak dle směrnic EU se musí používat bezolovnatá pájka = chápu to tak, že nesmí používat klasická SnPb pájka? :o Takže spotřebiče si odpracují svojich 3-5 let a odejdou? Vážně nevím, co si mám myslet, není to nějáký vtip?!
Ne neni, a nejsou to jen byrokrati v EU, alei v USA a Japonsku. Vyjimku maji servery, lekarska, automotiv a vojenska technika.
-
HB 3255
Mas k tomu ceskou podporu primo od Acomp.cz vcetne firmwaru apod.
-
Citace:
Původně odeslal tnema
HB 3255
Mas k tomu ceskou podporu primo od Acomp.cz vcetne firmwaru apod.
Na jejich strankach pisou: Podpora titulku pro DivX,pujdou i u XviD?
A jeste jeden dotazek: Da se menit velikost titulku?
-
docela hodne slysivam o prehravacich CyberHome, co si o nich myslíte?
Dá se říct třeba obecně, kterou značku nebrat a ktere jo?
-
Mrkni sem na toto forum a vyber si tam podle doporuceni lidi ... ja volil Sigmateka 400 a nestezuju si (akorat ted prej uz pul roku nejdou sehnat)...
-
Citace:
Původně odeslal -FRZ-
docela hodne slysivam o prehravacich CyberHome, co si o nich myslíte?
Dá se říct třeba obecně, kterou značku nebrat a ktere jo?
Ty levnejsi Cyberhome taky nevypadaji spatne,ale nemaji opticky digitalni vystup.
Mne se libi tyhle dva:
H&B DX-3255
Sencor SDV 7155
A tenhle taky vypada dobre,ale je uz o neco drazsi
CyberHome DVD 635S
...ma ale navic DivX 6.x
-
Citace:
Původně odeslal Mikeee
Ty levnejsi Cyberhome taky nevypadaji spatne,ale nemaji opticky digitalni vystup.
Mne se libi tyhle dva:
H&B DX-3255
Sencor SDV 7155
A tenhle taky vypada dobre,ale je uz o neco drazsi
CyberHome DVD 635S
...ma ale navic DivX 6.x
Ty Sigmateky 380 a 400 taky vypadaji slusne...sakra kdo se v tom ma vyznat :-)
-
Citace:
Původně odeslal Mikeee
Ty Sigmateky 380 a 400 taky vypadaji slusne...sakra kdo se v tom ma vyznat :-)
Hlavne po vymene FW za ExSportuv... vice viz link nahore na to forum...
-
Citace:
Původně odeslal Mikeee
Na jejich strankach pisou: Podpora titulku pro DivX,pujdou i u XviD?
A jeste jeden dotazek: Da se menit velikost titulku?
Zatím sem neměl žádnej problém s kodekama, vše plynule bez sekání.
Primo pres ovladac v nastaveni nezmenis nic, ale sou jiny FW ktery meni jak velikost tak i barvu titulku, ale ja mam origis FW a sem spokojenej, zatim sem nic nemenil.
Jinak ta sigma 400 pro je o trosku lepsi nez HB 3255 ale ta dostupnost, ja cekal od 1/2 prosince do konce brezna a stale nic, a tedka taky nic, aji sem dost nasranej ze sem cekal jak kokutek a furt nic, takze pokud se rozhodnes pro sigmu, tak preji pevny nervy pri cekani.
Znamej si koupil taky HB 3255 mel moznost porovnat se svym kamosem co ma sigmu 400 pro, a jen tak nahodou šáhl po jednom divx-u a hle na HB v poradku bez sekani, a sigma si s nim neporadila, takze i prehravac kterej je vyzdvihovan do nebe ma svy mouchy, nehlede na to ze sigma je o cca 1000-1600 kc drazsi.
-
Ta Manta 015 je taky dobře hodnocená
http://manta.sk/
sežere všechno a s titulkama se dá dělat cokoli
-
Citace:
Původně odeslal Aralyon Gloria
Ta Manta 015 je taky dobře hodnocená
http://manta.sk/
sežere všechno a s titulkama se dá dělat cokoli
presne tento player som dostal namiesto reklamovaneho manta 010 a zatial si to poradilo zo vsetkym
-
U nás stojí 1300 CZK, což je neskutečná cena
-
Citace:
Původně odeslal proe
presne tento player som dostal namiesto reklamovaneho manta 010 a zatial si to poradilo zo vsetkym
zajímají mě ty titulky... Fakt jdou posunovat jak se mi zachce a měnit barvy a jejich podklad?
-
Citace:
zajímají mě ty titulky... Fakt jdou posunovat jak se mi zachce a měnit barvy a jejich podklad?
No pise se to tam...tak to snad pujde...
Vypada fakt zajimave...sice tam nevidim model 015,ale 016 je asi nastupce...
Jeste by me zajimalo,kolik asi filmu obsahuje Packet Bitstream?Jestli ma cenu uvazovat nad touto funkci nebo ne...pripadne jak dlouho trva prevod videa,aby to neobsahoval...?
Kde se to da pripadne v CR koupit?
-
Citace:
Původně odeslal Mikeee
...pripadne jak dlouho trva prevod videa,aby to neobsahoval...?
je na to jednoduchej soft, trvá to pár sekund
-
ja mam Son DVP NS33 12bit 108mhz stal ma s DPH 2850 Sk vlani v akcii a teraz stoji jeho vylepseny brat NS36 okolo 3200Sk do 3500sk. To myslim je uplne v pohode kupa, ak nepotrebujes 5.1 zvuk, ja mam cez koaxial zapojeny digitalne 2.1 Megaworks 250D a je to mazec, farby su fakt oproti lacnejsim znackam podstatne lepsie, odlesky a ostrota obrazu skratka neuveritelna, treba vidiet, sanka mi padla dolu, je to bombasticke nieco za taku cenu, od vsetkych prehravacov co som videl je to o milove kroky vpredu v obrazovej stranke urcite, a zvuk je na tom za tu cenu velmi dobry taktiez.
ak musis mat 5.1 analog pripojitelnost tak sa urcite oplati o naozaj len o par korun 500Sk drahsi Sony Ns52p , ta NS36 ma sice uz Block noise reduction- co zlepsuje kvalitu na nekvalitnych divixoch a celkovo napomaha zachranit nekvalitu niektorych videi, ale v podstate je to nie celkom velmi efektivna metoda. NS52p je 5.1 analog ready, takze vyber si urcite nieco taketo. viac si precitaj na www.sony.cz alebo sk, co sa tyka citatelnosti DVD, ma dvojity laser, bezkonkurencne cita ta moja Ns33ka vsetko. Po update firmware na 2.14 cita vsetky formaty titulkov na divx , zial ma aj s firmwarom 2.20 stale maly font na divix titulkoch.
p.s. lacne dvd prehravace maju maximalne 10bit 27 alebo 54mhz prevodniky, nieco som sa o tom nacital na nete, a 12bit 108mhz je niekde inde, fantasticke farby, uplne zradlo, kto nevidel rozdiel obrazu ostrosti a farieb oproti 8bit a 10bit prehravacom starsej doby vyroby a neznackovym prehravacom neuveri, stoji to za to!!! Brat sa venuje grafike, a ked to videl a porovnaval s najnovsou Oravou,tak nechapal, ta farebna sytost je zjavna na prvy pohlad.
Ak ti staci stereo Ber Sony NS36, moze stat okolo tych 2500KC, ma aj funkciu resume to jest pameta si 6dvd kde presne zastavis, na rozdiel od inych znaciek funguje sto percentne, a este ma velmi pekny slim designa aj podsvietenie, jedna vec treba nastavit automaticky na pomer stran 4:3 , lebo od vyroby som mal nastavenych 16:9 sirokouhly format. http://www.sony.cz/view/ShowProduct....ory=DVD+Player
-
MK2 > Myslím si, že ideální kombinace je lacnější noname produkt, který sežere vše a nemá žádné omezení pro použití na DivX a pak dražší značkový rekordér na seriózní provoz DVD Video. Já mám rekordér Panasonic takže těch 1300 za tu Mantu beru jako investici do pohodlného přehrávání DivXu abych se nemusel dohadovat s počítačem.
-
Citace:
MK2 > Myslím si, že ideální kombinace je lacnější noname produkt, který sežere vše a nemá žádné omezení pro použití na DivX a pak dražší značkový rekordér na seriózní provoz DVD Video. Já mám rekordér Panasonic takže těch 1300 za tu Mantu beru jako investici do pohodlného přehrávání DivXu abych se nemusel dohadovat s počítačem.
no ako myslis, ta jeho znama ako pisal sa moc na divx nechysta, a vacsinu divxov Xvidov Sony prehra, mne zatial vsetky. Co sa tyka kvality farieb aj obrazu ten Sony za to stoji, ze ma krasny obraz zbada aj ten co nieje fanusikom videa.
-
Právě že já to mám jen a pouze na DivX, neboť mám docela dobrý zdroj technicky kvalitních DivX filmů, ale pro seriózní práci a pokoukání na 107cm TV je ten Panasonic. Doufám, že mi jej během týdne pošlou, včera jsem ho objednal
-
Pliz,kde v CR objednat tu Mantu???
Ta cena 1300 je odkud?
Ktery jste meli na mysli?
015
má plynule nastavovanie polohy a 2 farby (bielu a žltú) titulkov pre DivX a XviD
neni uvedena podpora ceskych znaku
011
podporuje titulky zo slovenskou českou diakritikou
2 veľkosti a 2 farby (bielu a žltú) titulkov pre DivX a XviD
016
podporuje titulky zo slovenskou českou diakritikou
2 veľkosti a 2 farby (bielu a žltú) titulkov pre DivX a XviD
5 poloh titulkov nastavovanych pomocou šipiek na DO pri stlačenym PAUSE
Ted by me zajimalo,jestli umi vsechny tri to stejne s titulkama ???
-
ked bude cas tak to mrknem . Manta 010 podporuje poziciu titulkov : hore -dole myslim cez celu obrazovku /ale fakt , nastavil som raz a viac nehybal :)/
015 ma podla mna prehladnejsie menu , ale venoval som tomu asi 10 minut - nastavil deckam rozpravku a viac neriesil