...mriezky, kde na slovensku sa daju objednat, aj z vlastnym navrhom
PLZ je to dolezite a surne !!!
Printable View
...mriezky, kde na slovensku sa daju objednat, aj z vlastnym navrhom
PLZ je to dolezite a surne !!!
Skus Zvaracsky Ustav v Blave tam ti mozno poradia poripade skus este niekoho kto robi s vodnym lucom to mas skoro ako laser
Mozno ty moze pomoct DUDU www.dcase.cz !!!!!
Naco chodit tak daleko... :-(
http://www.slovenciny.host.sk
tam uz mam asi dva mesiace objednane tri mriezky ???Citace:
Původně odeslal Giger
Tebe sa ozvali?Ja som im písal emaila a serú na mňa. :evil: Nemá z Vás niekto adrseu tej firmy čo to vyrezáva?Citace:
Původně odeslal salwator
Kup si radsej tie od DUDU lebo on je spolahlivy !!!!!! :-)
Citace:
Původně odeslal salwator
Nic v zolm ale ja tiez a stale nieco naposledy co som mu napisal tak mi ani neodpisal preto som dal ten thread tu.
Stve ma to tak sa neobchoduje :evil: :evil:
Ved prave na mna seru(rie) tiez sa mi vidi ze to robi len ten chlapik co som mu posielal mail.Ale co ma najviac stve ze som mu poslal vlastny navrh a nebol by som velmi stastny keby sa rozsiryl po nete, dalo to dost roboty v ACAde to nakreslit.Citace:
Původně odeslal NOD
P.S. To som si myslel ze som sam co tak dopadol, nemam slov na slovensku je to tak ??? :?:
;D zas taq moc ne ale fcelku to zas takove spatne neniCitace:
Původně odeslal Platon
Mate nekdo zkusenosti s timhle obchodem?? chtel bych u nej nakoupit ale aby mi to vubec doslo a za jak dlouho ,jesti mate nekdo zkusenosti tak mi PLZ napiste dik. :roll:Citace:
Původně odeslal Platon
Jasne, ze tam nakupuj... Dudu je absolutne spolahlivy clovek a tovar mi choda do 4dni, co je pohoda...Citace:
Původně odeslal Hanta
No ja som chcel tú adersu len kôli tomu aby som zistil či mi vyreže bočnicu na chiefteku lebo mám ľavé ruky a istotne by som ju posral a nechce sa mi dávať 2 litre za bočnicu v Libre :evil:
www.dcase.sk
Ja tam xcem kupit len take drobnosti ako 3Ks sponky na vodnika
(vyzeraju bohovsky), lenze odpisal mi ze poslat na slovensko z dobierkov je problem... neviem jak to vyriesit ... poradite ?
PS: Ci je az taky spolahlivy, ze ked mu poslem praxy v obalke ci spet posle tovar alebo sa vyserie na mna ...
Lebo som potom oxotny ho rozniest po celom nete (aj pre cca 300 Sk :) )
Kuva to sa nikto na tom našom slovensku nenájde kto vie kde sa to dá zohnať v okolí Blavy? ???
v priebehu 2 tyzdnov by som mal byt schopny cez bracha taketo mriezky ako su na slovenciny.host.sk dodat aj ja
jj dudek je moc snazivy(nerikym spolehlivy) ale i to zcasti no fpodstate je to uplne fklidu nakupovani nekterym staci sedet na zadku a ono to prijede samo az domu :o ;D vid dd :wink:Citace:
Původně odeslal Hanta
Ked chces u DUDA objednat daco tak to sprav ako ja !!: Ja som mu peniaze poslal postou dopredu . Cize tie peniaze boli v obalke :roll: !!
A div sa ono se to tam dostalo !!! A asi ani nie do tyzdna mi prisla ta tesniacza guma co som objednal!!! DUDU je spolahlivi clovek takze si od neho este daco objednam :-) Asi dajake mriezky na 40 vetron :lol:
oki tak este jedna mala otazocka bere aj SK alebo ist zmenit na Cz alebo $ :) ??.??.??
Berie IBA CZ sak ked nieco chces napis mu mail a urcite sa dohodnete ja som cel mriezky poslal som mu ich v acade a bolo peniaze v obalke a cuduj sa svete doslo to DOPORUCENE Letecky.Citace:
Původně odeslal ZycaR
Dnes som dostal balik a v nom dve moje vytvory proste to je pocit na neopisanie super.
DUDU je spolahlivy ak pridem na to ako sa davaju do fora OBR poslem FOTO ?????
Ak to niekto vie PLZ send me PrivateMessage
2MaDCap: už si niečo poriešil s tým vyrezávaním? ???
Poznate niekoho kto mi vyreze okno do casu ? Najlepsie v BA, BB,ZV. Ja si to sam netrufam a nechcem to zadarmo.