-
LED na 12v ???
Prestalo mi svitit podsviceni na cb-stanici a kdyz jsem ji rozdelal tak jsem zjistil,ze je panel podsvicenej ciryma ledkama bile barvy/alespon to tak vypada,ze to jsou ledky/o prumeru 1,8 az 2mm ale s napajenim 12v.A at hledam jak hledam tak nemuzu v zadnem katalogu takove ledky sehnat.Nema nekdo tuseni co je to zac ???
-
Re: LED na 12v ???
A seš si jistej že to jsou LEDky ?V autoradiích bývají mrňavý žarovečky na 12V.Myslím že to budou spíš žárovky i když existují i tzv "LED žarovky" ale jsou dost drahý asi kolem 100Kč
-
Na 99.99% jsou to zarovicky, uz jsem mel par autoradii rozmontovanych. Nahradni se normalne prodavaji treba v GESu nebo v GME.
-
V autoradiach to byva - raz som mal jeden Pioneer rozobraty (polovica nesvietila) - a myslel som, ze su to oranzove LEDky. Boli to male ziarovky s oranzovym gumovym krytom.
-
tak to by mohlo byt,tyto maji taky oranzove navleky.jen mi vzhledove proste pripominaj ledky a nevim jak to zjistit ,vzhledem k velikosti toho na nich moc neprectu.tech zarovek je pod panelem 7 takze to asi nebudou ledky po stokorune vzhledem k cene cele vysilacky.jestli to jsou zarovky tak predpokladam,ze pri pajeni neni potreba hlidat polaritu???
-
Vypadá to ,že to budou skutečně žárovečky.U nich samozřejmě záměna polarity nehrozí.Prodávají se nejenom na 12V ale tuším že taky na 14V nebo 15V.Doporučuji vzít na větší napětí - déle vydrží
-
jj,koukal jsem na ne v gme a taky me napadlo,ze tech 14v bude jistejsich.kazdopadne diky vsem za postrehy!!!
-
Jestli to je Allamat, tak urcite zarovicky. Maji je v GME a jedna stoji kolem 40-60,-Kc. Zarovicky maji na sobe prevlecky (to je to, co meni barvu)
-
Je to Elix!!!40-60kc to je trochu divoky,to by se dost prodrazila oprava,v pselectronic je maj za 7kc.