Nemate nekdo? Co je tam za chipy a jak behaj kolem 400MHz?
Printable View
Nemate nekdo? Co je tam za chipy a jak behaj kolem 400MHz?
Chipy SEITEC - pri 200MHz mi jednou na nejagresivnejsi casovani, krome jedne hodnoty (ted nevim presne ktera, musel bych se podivat doma do biosu), ale jedou CAS 2.
Nechci za kazdou cenu tvrdit opak, ale mel jsem je jeste vcera a jsou to pekne mrchy. Maji 7ns cipy, coz mluvi za vse. Me nejeli v DUALu ani na 166 MHz (bez chyb v Goldmem). Na 142 MHz jo, ale to je na DDR400 trosku malo.
To jste mi pomohli! ;D ;D
Ne samozrejme dik za informaci, asi je budu muset vyzkouset a pak uvidim... ;D ;D
Asi nejsou na dual staveny, zkousels je samostatne? To casovani (je to ze Sandry) 2.0-3-2CL 1CMDCitace:
Původně odeslal Shox
tak me dosli ty Seitecy misto Winbondu co sem mel na reklamacce a reknu vam sou to nejvetsi shity co sem mel domec.....7ns na DDR400 to se snad nekdo zblaznil :evil: ....jedou max tak 145 na default napeti a CL2.5.....pri 155 mi spadl 3DMark.....GoldMemory nehazi chyby snad jen na 133MHz......a na 200MHz nenajedou ani Wokna :| ....reklamace o5
Ja mam uz druhy Seitecy z Monimy (512MB DDR400) jedny sem dneska reklamoval a ty co mi dali sou zase shity. Delaj chyby na nastaveni by SPD jak v Memtestu tak v Goldmemory.
Zejtra to bude uz moje treti reklamace ty pameti na stejnou vadu, nemam nahodou podle zakona pravo na vraceni penez? ???
Mám Seitec 256mb 400mhz a svou nominální frekvenci nezvládají ani náhodou. Rozhodně nebrat. Budu je reklamovat
Urcite mas ja reklamuju potreti DDR400 a chci z5 love ale v CC....mas na to prawo kdyz to reklamujes 3x do pul roku od zakoupeni prvniho reklamovanyho vyrobkuCitace:
Původně odeslal BDs
Tak sem ji dneska reklamoval potreti a rek sem jim, ze bych jako teda chtel cashe zpatky. Ale v monime prisli na prevratnou vec a to sice ze pameti co prodavaj jako DDR400 (i ty moje) prej nechodej dobre na nForce2 (na tyhle desce mi je pokazdy testovali) a ze to prej musej otestovat na KT400 a pak se uvidi. Ja si ale myslim, ze ty Seitecy sou takovy shity, ze jim to nepojede dobre ani na KT400.
No jo, tak když jim to na KT400 půjde, tak máš stejně důvod jim to vrátit, nebo ti musej dát něco co ti půjde. Protože jestli věděli že to na nForce nefachčí, měli tě na to upozornit.Citace:
Původně odeslal BDs
Monima suxxxxxxxxx :evil:
Diky, jestli me budou chtit ojebat zkusim jim to rict. Nejhorsi na tom je, ze clovek se s nima musi poustet do nejakyho hadani a na to ja moc nejsem (jenze pak nebudim dostatecnou autoritu a snadno se se mnou zameta). Kdyby bylo nejhur, bude mit ta pamet potycku se zapalovacem na sporak ;DCitace:
Původně odeslal Marty
jj seitecy budou asi pekny shity. Dneska sem si sel koupit do CC 256tku a meli je tam 7ns cipy. At mi nikdo nerika ze todle jede na nejaky dobry casovani na 200MHz dyk 7ns to je cca 150Mhz na co je to staveny. Tak sem koupil v monime samsunky Dcka a zatim se docela kamaradej s mejma windondama BH-5 (jedou zatim na 200MHz by SPD)
moje zatim chodej :lol:
sice nejdriv na 3.2v pak na 3v a ted uz jen na 2.9v, jinak nenabehne komp
..uvidim, co bude nasledovat ???
A s tim se spokojis :?: Ja bych to sel reklamovat, vetsi shit uz ti dat nemuzou. Navic urcite si to kupoval za prachy, za jaky si dneska koupis nejaky pekny RAMky (treba OCZ nebo Kingstony) :wink: .Citace:
Původně odeslal sa1adin
Panove dneska sem si sel u nas v Olmiku vybirat pameti za ty Seitecy a co sem nenasel v jednom shopu.....pamet oznacovana jako 256MB DDR333 CL2.5 BRAND mela chipy Seitec 7ns .....a to my mame ty chipy na DDR400.....jako mala hustotka zhe :?
SEITEC -> Asi si myslia ze niekoho mozu ojebat
inac ked ramku reklamujes 3krat tak ti vratia povodnu sumu za ktoru si to kupil alebo aktualnu?
nekdo mi rikal zhe pokud to stihnes 3x do 6 mesicu od zakoupeni tak ti musej vratit sumu puvodni a ne aktualni....to by byla mala prdel kdyby mi misto 3000,- vratili dnesnich 1500,-.....to bych jim to prijel osobne omlatit o hlavu :wink:Citace:
Původně odeslal Vorlon
Trochu offtopic ...
Reklamoval jsem desku kterou jsem rok a půl používal. Měli ji na reklamaci měsíc a porád nic . Tak jsem se nasral a vlítnul tam. Nakonec mě vrátili plnou cenu ;D
To že by měli vracet aktualní cenu kterej ten hardware má mi přijde jako pěkná blbost.