nVidia ForceWare 84.26 WHQL
nVidia ForceWare 84.26 WHQL
Citace:
MSI just released this driver for their desktops, and hey .. it also happens to be latest 80 series driver out. These drivers seem to be a nice set. These drivers are compatible with a large number of NVIDIA GeForce Graphics cards.
This also is a WHQL set. It's a nice set of drivers, give them a try.
iNFO & Download
Size: 17MB
Re: nVidia ForceWare 84.26 WHQL
No ja mivam podobny problem jako dost dalsich lidi kolem me, ze ve vsech driverech od 81.98 mi chybi nastaveni scart u video-vystupu, ne ze bych ho pouzival, pouzivam composite, ale jakmile chybi moznost scart, tak mi pres composite nejde vubec obraz a pres s-video jen cernobile........
Nevis jak to vypada u techhle?
Ja uz jsem zkousel 4 ruzne verze a v zadne nic, takze uz me to docela nebavi se porad vracet.
Citace:
Původně odeslal Masster
No ja mivam podobny problem jako dost dalsich lidi kolem me, ze ve vsech driverech od 81.98 mi chybi nastaveni scart u video-vystupu, ne ze bych ho pouzival, pouzivam composite, ale jakmile chybi moznost scart, tak mi pres composite nejde vubec obraz a pres s-video jen cernobile........
Nevis jak to vypada u techhle?
Ja uz jsem zkousel 4 ruzne verze a v zadne nic, takze uz me to docela nebavi se porad vracet.
...no prave ich stahujem ;) ale nemam na VGA pripojenu TV, takze to bohuzial nemam ako zistit :confused:
...ak sa chcete po odinstalacii tychto customized ovladacov zbavit aj "MSI zaloziek" vo vlastnostiach obrazovky, tak je treba natvrdo vymazat subor "msicpl.dll" ;)