Nejni co dodat berte fsemi 10 NEBUDOU!!!!!!!!!!!
Printable View
Nejni co dodat berte fsemi 10 NEBUDOU!!!!!!!!!!!
urcite je maji? v ceniku maji "na ceste" a pochybuju ze jsou nejaky na ceste
kua chlapi vsemi deseti nEEEEEEEEE!!!!
ja budu v OV az koncem pristiho tydne
at tam jeste neco zbude :-o
No ja se v CDRW moc nevyznam, v cem ze je tak dobra?
Co sem stacil postrehnout tak v podstate v nicem nevynikaji nad ostatni. Mozna tiskem tech "tetovani" na CD, ale to me osobne moc nebere.Citace:
Původně odeslal Fila
prijde mi, ze jsou precizneji udelany, budej takovy dojem solidnosti oproti ostatnim znackam, ale to je treba jen muj osobni nazor.
Me se zda, ze ostatni nejak prevysuje tak mozna Plextor, teda aspon u me ma lepsi jmeno.Citace:
Původně odeslal Evils
??? tetovani 8Mb buffer , cena oproti Plextoru, disk T@2(obrazky),+design + rychlos paleni+tichostCitace:
Původně odeslal KUBA
jo za tu cenu je super, Yamahy vzdy patrily k te vyssi cenove kategorii, staly skoro stejne jako Plextor
2 Ja8K1: jeste si zapomel na Audio Master Quality Recording, nevim jestli to maji i jine vypalky ale zatim sem o nicem takovem neslysel[/i]
:wink: no vids kolik toho je ....Citace:
Původně odeslal UFo
;D hoši Plextor je Plextor.
ale Yamaha je Yamaha
8-)
Ale i "obyčejný" TEAC tenhle Audio Master Quality Recording umí, koukni na tuto stránku. Dá se tím zapnout funkce CD-R(4×) Strategy. To potom Teac umí něco jako VariRec u Plextora, tedy jako Audio Master Quality Recordingú u té "slavné" F1.Citace:
Původně odeslal UFo
Jo TEAC je TEAC
Ono ve výsledku je to o ničem, každá mechanika má své+ a -. Jde jen o to co komu lépe vyhovuje. Mě se třeba u Plextorů nelíbí vzhled, ale DVD vypalku asi koupím od nich (až bude umět všechny rozumné formáty). ;D
2 Ladis: dik za info, jinak ta Yamaha umi 8x
mas pravdu, ani jedna z techto tri znacek neni spatna a kazda ma svoje + a -, ale ta Yamaha sla cenove hodne dolu, co se pamatuju byla drazsi nez Plextor, ted je cenove nejprijatelnejsi
btw.: joj ty Plextory sou pekne hnusne ;D
Yamahy sou nejhezci ;D ;D , TEAC je takovy nemastny, neslany
Pokud vim tak Yamaha sla dole s cenou lebo s CD-ROMkama konci. Je fakt, ze Yamaha je v paleni historicky priekopnik pametam casi ked na trhu boli len Yamahy 2x a 4x na SCSI a stali kopem 200-300 tisic (kolem roku 95) ale dnes je ina doba a Yamaha uz nic prevratne nepredstavuje.