Poradte prosim, kde sehnat tyhle zdroje co nejlevnejc. Asi pudu do 300W verze, porad ale nevim, co by bylo nejlepsi. Nevite nekdo jak moc velkej rozdil je v hluku mezi verzema ATV a BTV? Diky za rady
Printable View
Poradte prosim, kde sehnat tyhle zdroje co nejlevnejc. Asi pudu do 300W verze, porad ale nevim, co by bylo nejlepsi. Nevite nekdo jak moc velkej rozdil je v hluku mezi verzema ATV a BTV? Diky za rady
V pondeli jsem koupil 300W ATV, kdyz jsem vrazil sroubovak do vrtule na prociku a strcil ucho tesne ke zdroji slysel jsem nepatrny sumeni ;D
Sice stal 1380, ale za ty prachy to stoji. Uz jen sehnat neco tichyho na procik a muzu mit zapnuto i v noci :-)
poznatek prvni: rozdil ATV a BTV pomerne dobre slysitelny
poznatek druhy: ATV je pro me stale moc hlucne
vysledek: bude se upravovat ;D
v tom pripade asi slysis i travu rust ;D ;D
Fajn, tak teda ATV. Uz jenom kde ho koupit?
tak potom posli foceny navod a vysledky :wink: - chci jit casem do 350W nebo 400W verze...Citace:
Původně odeslal DeeKay
nevim k cemu foceny navod, proste se tam narve odpor ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
Octopuss: To nepopiram ;D
takovou upravu mam uz na svem zdroji - vent. jede na 5V , ale pridal jsem tam jeste jeden, aby se to neprehrivalo (taky 5V). Mam takovy pocit, ze v tom fortronu uz dva vetraky jsou - kdyz je zpomalis, jak zajistis radne chlazeni ???
Je tam vetrak jeden, a je zbytecne predimenzovanej, takze tak ;D
btw - nejak nemuzu najit ten ATV typ - na strankach fortronu je jen btv...
blbe hledas... www.fortron-source.com
jj - uz to mam. nevim proc mi redbox vyhodil driv adresu www.fortron-source.de - tam to fakt neni...
a btw - jaky je rozdil v hlucnosti u 350W a 400W fortronů ?? ktery koupit ? ten nejtissi.... atv/btv je tusim jen do 300W...
tyhle uz asi moc tichy nebudou....
njn, ale vykon je treba ne ?? posledni dobou se to tu dost rozebira....
to jo, nicmene myslim ze 300W fortron zvladne vetsinu sestav.
Ale jinak ten 400W je ted v ATcomp v akci za moc peknou cenu.
no, ja mam ted 300w od eurocasu (upraveny temi ventilatory) a zatim se zda ze vse zvlada dobre...nejak se zatim nikdo nevyjadril k dotazu, jak se pozna, ze je ten zdroj slaby/nestiha...tak asi zustanu u nej
Jak se to pozna? Jednoduse - napriklad se ti resetuje PC, nejde tolik pretocit procik protoze napeti jsou nestabilni a tak to tuhne, odberove narocnejsi grafiky delaji chyby v obraze atd.
ten 300W eurocase je vykonem nekde pod Fortronem 250
to by ale teda mnelo byt uz u mne poznat - a zatim neni. napeti mi kolisa nejvic u +12V a to v max +-2 desetiny....napeti na procaku je stabilni jak prase...1,600V a ani se nehne - tak myslim, ze je to zatim OK
Jo muj EC 350W se na 8K9A2+ choval taky moc ukaznene, ale jak sem presel na nForce2, zacal delat haluze (vypina komp)Citace:
Původně odeslal Chocen
Dee, tech cca. 1700,- co za nej v ATcompu chtej je s dani? Nikde sem to na jejich webu nebyl schopnej vycist.
ASI TA NFORCE O DOST VÍC ŽERE ...Citace:
Původně odeslal BDs