X1600PRO a pokles framerate
Ma tuhle kartu a v nekterejch hrach (Ubersoldier...) mi nejednou docela brutalne poklesne framerate az treba na 1FPS. Nevite v cem by to mohlo bejt. Jinak to jede na max detaily okolo 35FPS.
A jeste kdyz mam pretaktovanou kartu jadro i pameti a nejedbou se hra kousne a zustane zatuhlej obraz. Je to spis pametma nebo jadrem? Jetli se to da rict obecnejs? V 3DMarkach se to nedeje.
Re: X1600PRO a pokles framerate
Mam tu Grafiku tiež a to stym framerate v uberosoldierovi robi kôli ovladačom na starforce a HP tlačiarne ešte su nejake rizika ale presne si nepamätam koli čomu všetkemu to je ....takže najlepšie by bolo asi reinstall win
A čo sa tyka tuhnutia v hrach občas mi to spravi tiež treba dať malinko nižšie takty alebo lepší vetrák...
Re: X1600PRO a pokles framerate
Citace:
Původně odeslal maniak
Mam tu Grafiku tiež a to stym framerate v uberosoldierovi robi kôli ovladačom na starforce a HP tlačiarne ešte su nejake rizika ale presne si nepamätam koli čomu všetkemu to je ....takže najlepšie by bolo asi reinstall win
A čo sa tyka tuhnutia v hrach občas mi to spravi tiež treba dať malinko nižšie takty alebo lepší vetrák...
Diky, ale dela to jenom v uberosoldierovi a jinde ne. Teda o nicem nevim. U tech taktu je mi jasny ze neco musi dolu ale nechci oboje a kousne se to treba az za 4 hodiny hrani proto jsem se ptal jestli ty priznaky odpovidaji na jadro nebo pameti.