Pokud vymenim za ten celer 1,4 co je v ntb Pentium Dothan s 533 fsb pojede to ?
Nezkousel to nekdo ?
Printable View
Pokud vymenim za ten celer 1,4 co je v ntb Pentium Dothan s 533 fsb pojede to ?
Nezkousel to nekdo ?
Taky ba me to zajimalo. Mozna kdybys to napsal do sekce procesoru byla by vetsi sance ze nekdo odpovi.
Jinak podle me by v ty zamene nemel byt problem, ale je to jen moje domenka ci teoreticka predstava.
mate tam 915tku s grafikou integrovanou, ta zvladne hocijaky dothan takze v klidku
To si zase ja nemyslim. Protoze vetsina Celeronich ntb se prodava s 910 chipsetem, alespon to tak tvrdi letaky. Jaky je rozdil mezi 910 a 915 M netusim ani jsem to nehledal. Mel jsem za to ,ze 910 umi jen 100 fsb cpucka.
Jak je to skutecne nevim, proto se ptam.
V podstate mi jde o to, abych zbytecne nerozdelaval ntb a pak zjistil, ze tam M760 nejede.
Do sekci Intel cpu me nenapadlo prispevek hodit. Mozna by to chtelo presunout
tu http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ie/en...-12095478.html napr vidim ze do toho ide kazdy procesor a ze to ma dva moznosti cipovych sad, ja neviem aku v tom zrovna mas ty takze netusim jak to mam asi tipnut :) inak 910GML to skutocne nevie (ciste celeron M 90nm) takze nakopnite everesty a kuknite sa ;) (915tky to vedia vsetky, predpokladal som ze mate 915, pretoze som este 910 snad ani v notase nestretol :) )
Ten ntb neni muj. Ale treba cpuz mu ukazuje i 910-915 chipset. :-)
V podstate zbyva asi jen to vyzkouset. Jediny co se bude dit, ze to maximalne nepojede.
EVEREST ti to povie s urcitostou ;)
Ze by ? Polozka cipova sada?
Ja tam mam 910:-(
Hmm tak je to asi jasny. I kdyz je mozne,ze i na 910 by bezel 533 fsb Dothan s tim, ze bude system a chipset pretaktovany.
To samy resim ted u sebe jen se starsim ntb.
Mam i855 chipset a fakt by me zajimalo jestli by tam jel Dothan 533 fsb.
Mam totiz potom problme s delickama a pci frekvenci.
Zrejme by to bylo bez zvuku, ktery mi zacina vypadavat nad 110 fsb.
Zatim jsem se dostal na 127 fsb dale me to nepusti. Otazka je jestli je to pamet nebo chipset. Mam jen ddr 333 coz je malo na vyzkouseni by to chtelo ddr 400. je tam totiz pomer fsb/ddr 3/4. 125 fsb= 166 ddr, 133=177(354)
Take jsem cetl hypotezu ,ze nektere 855 maji delicku na 133fsb.