Zajimala by me jedna jednoducha vec. Kdy ted soupnu Live pryc a hodim tam F3....poznam nejaky rozdil ve hrach ci v poslouchani hudby? Ma cenu takovato "vymena"? Repro mam CI5300
Printable View
Zajimala by me jedna jednoducha vec. Kdy ted soupnu Live pryc a hodim tam F3....poznam nejaky rozdil ve hrach ci v poslouchani hudby? Ma cenu takovato "vymena"? Repro mam CI5300
Pokud nemáš s tou zvuk. žádné problémy, tak to nemá cenu. Řekl bych, že nic nepoznáš. Asi bys měl horší MIDI.
No to si posral, oooooo boze to to som uz zazil viac krat- teraz ta sem pride tisic nahluplych ludi presviedcat ze live je shit a fortisimo zazrak.A ze rozdiel pocuje aj hluchy aj na tych najsitovejsich reprakoch aj pri MP3kach.A mozes trvat na tom ze tebe ide vsetko v poriadku kolko chces,oni jednoducho presadia svoje...Citace:
Původně odeslal Lukas
A ty ses zase chytry jak radio. Myslim ze je vetsine lidi jasne, ze kdyz nekdo ma SB Live, tak prejit na FIII nema smysl, ale pokud ma nekdo shit zvukovku, tak doporucuju FIIICitace:
Původně odeslal Marek
No, ja mel SB5.1 a kdyz mi na stary desce ac s potizema fungoval tak sem byl spokojenej.... ale ted byl konfliktni, tak sem ho prodal a koupil si FIII a musim rict, ze rozdil by sice hluchej nepoznal, ale normalne slysici clovek jo!!! Ja sem teda na mejch DTT 2200 5.1 rozdil poznal! Dost teda dela i to, ze i ve win hraje stredovej reprak. Ve hrach osobne rozdil necejtim, protoze zas tak moc nehraju a nepamatuju si, jak to bylo se SB 5.1 Proste bych nazval zvuk z FIII celkove takovej "stavnatejsi" nez ze SB 5.1 Ale jestli nekomu 5.1 funguje OK, tak asi nema cenu kupovat zvukovku za 2k....
?????"stavnatejsi"????? - na reprakach z umele hmoty?????
2Marek:
...jak rádio.. Však jsem mu napsal, že to nemá cenu (výměna Live za F3). Nikdo tu netrvrdil, že to má vyměnit. Ale ty znáš lidi předem než něco napíšou, že?
niektorych uz ano :-) ...ale ja som nehovoril o tebe, ale o tych co sa budu bit do poslednej kvapky kvi ze maju pravdu.Citace:
Původně odeslal Anduril
Nicméně ti sem nic nenapsali. Kdybych kupoval novou zvukovku, asi koupím nějaké to Fortissimo. Ale kdybych měl Live a bez problémů, tak bych neměnil.
vsak sa aj ja cudujem ze sa este nikdo neozval....Citace:
Původně odeslal Anduril
....halo vsetci live! je lepsi ako fortissimo3.... ;D
neflamuj, nebo pudes na blacklist :lol:
mel jsem audigy a ted mam FIII a musim rici, ze na HT 5.1 je rozdil znat kur.vskej. Ta audigy dost chraptela, navic mi delala dost problemy, se mi to kousalo i po nainstalovani novejch ovladacu, takze SB uz nikdy vice.
JEdno se mi teda na ni libilo a tusim ze to ma i Live 5.1 mnozstvi vsemoznejch hejblatek. To FIII teda nema, otazka je, jestli to zase clovek potrebuje. Vim ze se tu mluvilo o Livu a ne o audigy, ale ono v tom zase takovej rozdil nebude ze.
Jen jsem vam chtel udelat radost, kdyz jste tak volali po odezvě :-)
Tak nějak
J.
Lidi vy vubec nevite o cem tu mluvite. Ty vase plastove ludry hraji podle teploty a podle nalady. Az bude te mit drevene bedny se 100W kvalitnim zesilovacem muzete mluvit. Podle meho nazoru ani nepoznate rozdil mezi integrovanou zvukovkou a SB Live na toztak mezi SB a FIII. MP3 neni taky nic moc a nektere MP3 z netu jsou tak pomrvene ze hraji hur jak radio z 90 let.
na CI5300 si nech klidne Live, pokud nemas problemy, fortissimo na ne nema cenu, ale kydbys poslouchal na naky kvalitni sluchatka, pak to cenu urcite ma
a mne sa zas na FIII paci ze sa nemusim trepat pod stol ked chcem zmenit repro na headphones - stava sa mi to dost casto.
krabica je tiez velmi pekna
jednoduche ovladace.
napriklad mna este nikdy nenapadlo dat si na efekty napriklad - bathroom efekt ako mojho kolegu ktory tvrdi ze ma viac efektov
ale pokial nemas problemy s Live! tak sa vyprdni na FIII