Zdravicko,
jdete nekdo tento rok? Ja bych kdyztak sel poprve, tak se chci zeptat jestli nekdo mate zkusenosti a zda to stoji za to.. mam V.I.P. vstupenky zdarma, mozna bude jedna navic :)
http://www.ifotovideo.cz/interkamera/default.asp
Printable View
Zdravicko,
jdete nekdo tento rok? Ja bych kdyztak sel poprve, tak se chci zeptat jestli nekdo mate zkusenosti a zda to stoji za to.. mam V.I.P. vstupenky zdarma, mozna bude jedna navic :)
http://www.ifotovideo.cz/interkamera/default.asp
Imho fakt nestojí.
Ja mam taky volnasky, ale asi nepujdu. Radsi se pujdu ve volnych chvilkach probehnout s foto po letne :)
Pokud nekdo byl letos na Ivexu, da se to s tim srovnavat? Pokud tedy mluvim o digi technice, tiskarny a jina multimedia me nezajimaji.
Asi zajdu, moc daleko to neni a listky jsou zase zadarmo.
Ja asi taky pojedu, chci si osahat nektere fotaky, a tak to bude asi dobra prilezitost, kdyby nekdo chtel VIP listek tak at se ozve. Kdyz uz tak jedu asi urcite v patek.
Tak jsem tam dneska byl a rozhodne doporucuju, je tam plno workshopu, takze si muzete vyskouset studiova svetla a modelky, narozdil od Invexu neni na tyhle veci zadna tlacenice a panuje dobra nalada, zadni zberaci propisek, takze vam i personal da plno testovacich veci zdarma, za tech 50kc pro studenta to rozhodne stoji! No nebudu dal moc prozrazovat, go on ;)
V patek dopoledne si napisu maturitni sloh a hned na to s kamosema jedeme na Interkameru, takze doufam, ze tam nebudeme jedini trotlove v sacku :)
popravde jich tam moc nebylo :)Citace:
Původně odeslal Dolbac
Kua planoval jsem, ze vezmu jen kompakt. Kdyz ale rikas, ze je tam plno wokrshopu, to abych vzal zrcadlo :confused:Citace:
Původně odeslal Skodik
jj, to ber kazdopadne!! Je to fakt jine kafe jak invex, tady jich bylo tak 5-6 samozrejme nektere trvali prakticky "porad" a jine 3 za den apod..
Pisemka zdarne napsana ( dle pozdejsi konzultace to vypada velice dobre ). Na Interkameru jsem prijel nekdy kolem 15h, vse bylo v plnem proudu. U fotoaparat.cz byl workshop s nejakou modelkou, ale kolem ni byl takovy dav, ze jsem ztezi poznal, co ma na sobe. Vedle potom Rosta Stach povidal o foceni dive zvere. Nejvice casu jsem podobne, jako na Invexu stravil u prezentace Canon. Hostesky ochotne jako obvykle a kdyz zahledly muj cerveny prouzek, byly jeste sdilnejsi. Mohl jsem si tak vytisknout nekolik donesenych fotek (vc. nekolika A4). Zapujcil jsem si na vyzkouseni 100-400/4,5-5,6L IS (desne tezka krava, po 10 testovacich snimcich me zacaly bolet ruce) - 1/90 @ 400mm, takrka 100% ostre me prijemne prekvapilo. O kousek vedle na canonim workshopu jsem si parkrat nafotil modelku (vypadala velice zkusene). Bohuzel moznost foceni skoncila po 17. hodine, kdy nejaka s prominutim svine ukradla 30D s nasazenym 70-200/2,8L IS, ktery navic nebyl z majetku Canonu, ale primo toho fotografa.Citace:
Původně odeslal Skodik
Zitra se pokusim nahodit nejake hostesky a modelky, dnes jsem z te jizdy a chozeni solidne unaveny.
Souhlasim co napsal Dolbac, akorat ze v St tam nebylo moc lidi, coz je divny, kdyz tam byl jeste nejakej Security veletrh. Jinak jsem si taky dlouho pohraval s fotakama a pohoda.. ani zadne fronty na pujceni narozdil od Invexu.
tak tady to mate... Interkamera 2006
asi proto, ze v patek je vetsi moznost se tam dostat ;)