Problem se cteckou pam. karet
Koupil jsem si dneska levnou OEM ctecku karet a po pripojeni pise, ze zarizeni nebylo rozponano :( Zkusim jsem 2 USB 1.1/2.0 radice co mam (Win XP + SP2) a pokazde to stejne..nemate nekdo stejnou ctecku? Po vlozeni karty sviti zelene oznaceni karty, ale ledka Power porad nesviti. Je mozne, ze je to rovnou spatne a zrale an reklamaci nebo nema svitit po pripojeni USB, resp, pam, karty. Predem dik.
Re: Problem se cteckou pam. karet
ja bych asi udelal to, ze bych zasel za prodejcem a zeptal se ( pripadne at to rovnou vyzkousi tam ). obavam se, ze to je nejjednodussi cesta k reseni problemu.
Nemuze byt problem v kabelu? nedostatecne zastrceny, nebo tak neco - nektery mini-b usb maji ruzny "kryty" - nemusi se vejit vsude a pak nedolehaji...
Zitra si tam skocim i podle PM to vypada na vadny kus. Kabely jsem zkousel 2 (dokonce jeden o tveho puvodniho fotacku Canon A85:)) Takze hold vadny kus :/
Citace:
Původně odeslal Antiloopa
Zitra si tam skocim i podle PM to vypada na vadny kus. Kabely jsem zkousel 2 (dokonce jeden o tveho puvodniho fotacku Canon A85:)) Takze hold vadny kus :/
Aha...
Jinak - fotis s nim jeste? Slouzi? :-) Kdyby ses ho chtel zbavovat, dej vedet ;-)
Jasne ;) Ale casem se chystam na starsi zrcadlovku, tak se kdyztak ozvu :)
koukam, ze mas v podpisu nejakou Logitech mouse - pokud pouzivas ovladace SetPoint, zkus je odinstalovat a pak pripojit ctecku (viz http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=48350 )
Dikec za radu, ale uz nehraju na urovni, tak mi staci default windows ovladace a ctecku uz mam stejne vyreklamovanou. Byla to HW chyba :/