spadli wokna a outlok smazal celou složku emailů, najdu je ještě?!?
Ahoj, včera jsem něco dělal ve woknech (xp), spuštnemá byla opera 8.52, outlok a ještě možná něco, opera hodila chybu a posléze i wokna ->bsod. tak restart atd,
ale když jsem znova pustil outlok, tak mi chybí podsložka u Doručené pošty!!! Vůbec nechápu, kam se poděla, koukal jsem do složky, kam outlok dává soubory, ta složka tam není.
Jak je to vůbec možné?!? Mám šanci ty emaily ještě najít, jsou docela dost důležité...
Pomozte, prosím. Díky.
PS: a nepiště, že mám používat něco jinýho, než Outluk
Re: spadli wokna a outlok smazal celou složku emailů, najdu je ještě?!?
Pokud pouzivas standartni Outlook zkousel si prohledat disk na pritomnost souboru outlook.pst nebo *.pst?
Pokud jej nekde vyhrabes, mel by fungovat ve spustenym outlooku import kontaktu a bylo by to. Pripadne umisteni na puvodni misto
Pokud Outlook Expres, tak hledej jmenouzivatele.wab, najdes adress book.
Pokud soubory existuji, ale jsou nejak poskozeny (system je nemuze nacist), mohlo by pomoct neco takovehleho
http://shop.stahuj.cz/utility_a_osta...5Bfrom%5D=g3se
Outlook express používá u jednotlivých složek příponu *.dbx, tj. inbox.dbx atd.
hledaní všech souborů s příponou .dbx mě napadlo hned. Co je ale divný, tak hledání našlo jenom zálohované soubory na jiným disku, ale složku v dokumentech, kam outlok expres ukládá defaultě, to nenašlo nic. Ty soubory tam ale jsou, jenom ne ten, který zmizel.
Ach jo, fakt to nechápu :(
edit: už je to našlo, ono se musí zaškrtnout vyhledávání ve skrytých souborech, ale ztracená složka prostě zmizela, přítom pravidlo pro zprávy v outloku zůstalo! Ale s vykřičníkem, protože není kam ty zprávy přesouvat.
Všichni tady nad tím kroutíme hlavou, jak je to možný. Kdyby ta složka byla pojebaná, tak to ještě pochopím, ale že není vůbec ?!?
Mas tam FAT32 alebo NTFS?
Ked FAT32, tak ti odmazal chkdsk po restarte (kvalitna politika M$ ako pretlacit NTFS).
Ak NTFS, tak ma napada to, co sa vykrikovalo po internetovych forach v case uvedenia Win2000... Dost ludom po korektnom vypnuti pocitaca jednoducho zmizli udaje z diskov. V case WinXP ale uz podobne problemy neboli zaznamenane...
Citace:
Původně odeslal PiT
Mas tam FAT32 alebo NTFS?
Ked FAT32, tak ti odmazal chkdsk po restarte (kvalitna politika M$ ako pretlacit NTFS).
Ak NTFS, tak ma napada to, co sa vykrikovalo po internetovych forach v case uvedenia Win2000... Dost ludom po korektnom vypnuti pocitaca jednoducho zmizli udaje z diskov. V case WinXP ale uz podobne problemy neboli zaznamenane...
mám ntfs !
Pokud ti něco ten soubor poškodilo či smázlo, zkus například Restoration nebo nějakou undelete utilitku, třeba budeš mít štěstí.
Já mám celé Wokna (používám 2003) nastaveny tak, že mám celé Dokumenty defaultně na déčku, takže disk C může padat jak chce.... Jednou za týden zazálohuju dokumenty na DVD RAM a jsem v klidu... Jo, a hlavně se od definitivního nataktování v kompu vůbec nehrabu, takže o tom, že by mi Wokna spadly přes rok nevím...