A-Data,AM1 alebo Apacer,co z toho vybrat ? oplati sa mi zainvestovat tych 300 sk navyse za 1GB apacer alebo postacia aj tie 2 ostatne? diky moc
Printable View
A-Data,AM1 alebo Apacer,co z toho vybrat ? oplati sa mi zainvestovat tych 300 sk navyse za 1GB apacer alebo postacia aj tie 2 ostatne? diky moc
spíš než výrobce, má cenu sledovat jednotlivé modely (nenapsal si ani typ, ani rychlost). A jestli má cenu investovat do kvalitní paměti? Zase to není tak jednoznačný. já osobně v mém soudobém komplu (semperon64 2,8+) jedu synchro (265/265) a přijde mě to lepší (dělám grafiku). I když pokud hraješ hry paměť není nejslabším článkem, a potom bych investoval do grafiky....
až napíšeš víc info, tak se ti dá poradit, takhle je to na blbou otázku blbá odpověď
Imho na tom nie je nic aka je to znacka. Ide o to aby to nebol FEST shit, ktory nepojde ani na certifikovanych hodnotach danym vyrobcom. Tiez zalezi ake su tam chipy, napriklad ked mas OCZ kde su chipy BH-5 a stoji 2000kc a mas Corsair kde mas chipy BH-5 a stoji 1000Kc tam tam nie je ziaden rozdiel. Zalezi co od RAMky pozadujes. Napis o ake sa presne jedna - kapacita/casovanie/frekvencie/vyrobca a hlavne CENA. ;)
EDIT: a ked sme pri tom, odpoved na tvoju trochu divnu otazku: ako znacku beriem za naj z tychto ADATA ;)
Najvacsi shit z toho je AM1. Ked som do serveru v robote kupoval pamat, tak som kupil Apacer - je tam aspon nejaky predpoklad, ze nebudu problemy s kvalitou a kompatibilitou.
Takze ide o apaceri,cize mali by to byt v pohode pamate... su to 400ky a CL2.5,cena je v Ageme 2500 Sk s DPH,to je slusne nie ?
a proč chceš experimentovat? kup ověřenou klasiku tj:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34249
taky sem byl skeptickej, k cl3, ale jak sem viděl OC který se dá z těchto ramek dostat, tak mě celkem spadla čelist...
kusova zalezitost ... presne tudle mam a pres 210 se ji nechce ... a nefungujou na ni hratky s voltyCitace:
Původně odeslal russianblue
zalezi na tom kolik od tech pameti cekas?? Pokud to nechces nak moc pretocit tak vem klidne A-DATA nebo Apacer-je to jedno.. Jak uz tu kdosi psal tak AM1 se vyvaruj, ani ja s nima nemam dobrou zkusenost :rolleyes:.. No a jestli jde o rozdil ve vykonu pameti jak je nazev threadu tak zadnej nejni ;).. Budou mit + - stejny parametry, ktery urcite pujdou nastavit lip nez uvadi vyrobceCitace:
Původně odeslal Nixter
jaký tam máš plz chipy?Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
pri jakym casovani ?
pac ja ji mam na ddr 500 dual a64 3-4-4-8-1T 2,8V
darth maul to samy
a dolbac ddr 460 cl2,5 dual nf2
muj nazotr je ze to je nejlepsi 1GB pamet s pomerem cena/vykon
hnus,teda otrasn toto som este nezazil,uz nikdy viac nekupim Apacer ramky,rozbalim skatulu vrazim to tam win nabehne ale pri 3d aplikaciach pada pri defaultnych 200(DDR400)Mhz,tak som tomu pustil 2.8V ale nepomohlo,tak to mam teraz na 333Mhz aj s dobrym casovani 2.5 2 3 5 pri 2.7V.Ale ta frekvencia to ma riadne stve... uz nikdy apacer (mozno je to doskou ale poxybujem)
Tak tie pamate vyskusaj v inej doske a nemusis pochybovat - budes si na istom v com je chyba :!:Citace:
Původně odeslal Nixter