V ATI sekci se rozhořela diskuze o značkách desek,která je lepší,která horší atd.Takže která??
Printable View
V ATI sekci se rozhořela diskuze o značkách desek,která je lepší,která horší atd.Takže která??
MSI :-)
MSI je podobny shit ako Abit - BIOS nahovno, doska tiez, iba cena vysoka...
Ale nepovídej. Vysoká cena je nesmysl,BIOS toho umí dost a narozdíl od Abitu se jí nes.... kondíky. Ono je ale těžké vybrat dobrou desku,protože každá má nějaké "ale". Epoxum hromadně umírají 8RDA+,navíc Epox a vydávání nových BIOSů je tragedie...,Asus má poslední dobou taky dost starostí,Abiti u NF-7 zase nevychytali zvuk... Každý ať si vybere podle svého. Já jsem před pár týdny zvolil MSI a jsem naprosto spokojený.Pohoda,klid,absolutní stabilita,žádný problém s IRQ...co víc si přát?Citace:
Původně odeslal Rainbow
Epox sa kvalitou tiez nejako nevyznamenal. A podporou tiez...
Mozno ta MSI co mas nie je az taka zla. Ale necuduj sa ked o rok alebo dva uz nebude ziadny novy BIOS.
Nevíš jak je na tom v poslední době Aopen nebo Gigabyte?
No jak je na tom Gigabyte,to by me takz zajimalo....jak jsou na tom Albatrony???????
A co DFI taky nemusi byt uplne k zahozeni
Od MSI sem mel BXMaster asi 2roky a byla to uplne perfektni deska, proste balada :-)
Moje řeč, v tu dobu nebyla lepší BX deska. ABIT BX133 RAID přišel,až když byly na trhu 815E desky = s křížkem po funuse.
BX133-RAID je celkom shit... Nafukujuce sa kondenzatory + debilny BIOS.
Ty si sa dnes zle vyspal ? :-) Hehe len stekas :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Noxx: jednoznacne Albatron. Nova doska, nova firma, neplatis % za znacku a kvalita je preukazana.
Preco otvaras novy thread ked takyto je uz tu a rovno na prvej stranke :?:Citace:
Původně odeslal Noxx
To si vazne len pred par tyzdnami kupil dosku s i845E ???Citace:
Původně odeslal Tuleň
MSI je dobrá značka, ale taky má své mouchy. MSI 845E max jsou dobrý desky. A za ty prachy.
Jo,přesně tak,koupil jsem ji před pár týdny a nevidím na tom nic špatného :-) Co víc bych si mohl za ty prachy přát :wink:
Preco nie PE ale len E ?Citace:
Původně odeslal Tuleň
Tiez som mal dosku MSI a velka spokojnost. Teraz som skusil Chaintech a ta je tiez peckova a tie doplnky, stoji to za to. ;D
Původně jsem chtěl koupit 845PE Max2,ale nebyly prašule,takže jsem koupil to nejlevnější,ale ještě snesitelné,a vyšel mi tenhle board. Nicméně plánuju v dohledné době koupit tu PE.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Tak ti to poviem ja.Citace:
Původně odeslal TimeLord
BX133-RAID je celkom shit ;D
Rainbow mi to daval do kopy, ked odisli kondaky a mozem ti zacat menovat BUGy v BIOSe, ktore zrejme nebudu nikdy opravene, nakolko uz pre tu dosku nie je support :evil:
jj,Abit a jeho kondíky,to je smutná píseň.
Albatron je značka založená uprchlíky z Gigabytu a asi to chtěj zaměřit na o/c.MSI se dost zlepšila v kvalitě biosu i zpracování.AOpen neměl problémy nikdy (oproti Asusu) a nemá ani teď.Jen neni pro hračičky s položkama v biosu.Má to nastavený narychlo a neprdí se zbytečnostma+skousne všechno.Biosy neni potřeba vydávat každejch pár měsíců.Pokud samo nemaj bugy. ;D
Abit fakt nechápu (nebo snad Levi) - takovej krám a je to dražší než Asus.Epox to strká furt rychle dopředu a musí vydávat zas rychle revize.
Asi ? Urcite :-) A celkom im to ide, nie ?Citace:
Původně odeslal chessman
2Tulen a Mil
Ta doska je po vstkych strankach OK (prvy kus mi zdochol asi po tyzdni ;D ale druhy facha fajn) az na jednu a to je OC co pre mna nie je dobra informacia takze najblizsie pojdem tak na 99% do Albatronu su novy a este ma nesklamali ako MSI, Abit,QDI, GygaByte a Asus (mozno si ho pridam do zoznamu ale skusim to) inak by som se do intel origo ale s tou podporou OC sa zatial intel moc neponahla aj ked uz tu boli znaky ze si da povedat.
Juzko,máš nějaké zkušenosti s Intel boardy? Myslíš že se Intel board vyplatí,když člověk netaktuje?
Vraj dosky pre Intel bude vyrabat ASUS. Doteraz naozaj na intelackych doskach nebola velka podpora na OC, uvidime ci sa to zmeni, kedze to bude ASUS.