TOPTRANS me dneska dostal
tak to jsem dneska nebral.
Objednaval jsem usb kabely pres net a dopravce byl na vyber TOPtrans.
(cena balicku 380 i s dopravou)
pred chvilkou mi volala manzelka, ze uz tam dopravce byl s balickem, a kdyz vyndala litr (ktery jsem ji na to dal), tak zacal nadavat, ze to neni mozny, ze preci to ma mit presne, a ze tedy prijede az odpoledne....
Tak si jen rikam, co je to za sluzbu, ze si nemuzou rano nafasovat aspon 2 litry ve dvoustovkach, aby mely nazpatek. Nehlede na to, ze takhle jsme mohli odpoledne uz nekam vyrazit a misto toho budem muset cekat doma...
(skoro mam chut si stezovat...)
Re: TOPTRANS me dneska dostal
normalka...zlaty PPL nebo posta proti Toptransu...jeden den prijedou v 8 rano, druhej v 5 vecer...kdyz zavolas kdy cca prijedou, tak jsou neprijemny a "NEVIM"...kdyz se zeptam jestli bych si pro to mohl nekam prijet, tak na me pak koukaj jak na silence...nechapou, ze treba nemuze clovek celej den sedet na (_'_) a cekat na balik... :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal MaWa
normalka...zlaty PPL nebo posta proti Toptransu...jeden den prijedou v 8 rano, druhej v 5 vecer...kdyz zavolas kdy cca prijedou, tak jsou neprijemny a "NEVIM"...kdyz se zeptam jestli bych si pro to mohl nekam prijet, tak na me pak koukaj jak na silence...nechapou, ze treba nemuze clovek celej den sedet na (_'_) a cekat na balik... :rolleyes:
No a pak ze Blesk je jejich pomalejsi bracha :(. Mam super zkusenosti s DPD, PPL takze doporucuju si na ridice stezovat
PPL budiz:-/
Strejc ma do fakbriky nasmlouvany UPS a je to fakt jak v tech americkejch filmech. neco sem s nima domlouval a prebiral a pristup maximalne profesionalni, ozvou se kdy co dorazi... fakt klobouk dolu.
Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase
Strejc ma do fakbriky nasmlouvany UPS a je to fakt jak v tech americkejch filmech. neco sem s nima domlouval a prebiral a pristup maximalne profesionalni, ozvou se kdy co dorazi... fakt klobouk dolu.
to je pravda, jenze ty ceny...ty jsou uplne nekde jinde :(
Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase
no akorát už v amerických filmech neukazují to že to pošlou z USA k nám a poštovné je někdy stejné jako ta věc co si kupuješ, teď se bavím o 40 - 50 dolarovém zboží, přitom vedle v Německu je poštovné 2-3x menší. Nemluvím dále o tom že to ještě můžou zdržet na celnici kvůli clu, s tím jsem si své užil, kde pak prý UPS nemůže snad nic dělat, což je samozřejmě blbost.
ono to zalezi spis na konkretnim cloveku, mam zkusenosti jak s PPL tak TOPTRANS a musim se tady postavit za TOPTRANS, to ze mame levnejsi baliky o 30% nez PPL je vice nez slusny u PPL si stanovili cenu pod kterou nejdou a to ze se posila 25 a vice baliku denne, ale dalsi vec je ze ten ridic co sem jezdi je "normalni" proste zadny blby reci, je ochotnej a vtipnej. No a kdyz se nahodou stane ze by to nestihal do zaviracky prijet, tak bafne sef budejickyho toptransu auto a prijede pro ne sam a v dnesni dobe se moc nevidi zeby sefove hnuli pro spokojenost klientu. proste K+ toptransu
Citace:
Původně odeslal MaWa
to je pravda, jenze ty ceny...ty jsou uplne nekde jinde :(
No to jo, ale nejako to vykoumal, ze ma mega slevu, protoze toho posila dost... treba Taiwan, Sibiř, Australie...
No já pro Toptrans jezdil 2 roky!! ( 1997 - 99) a rozhodně tohle není standartní chování! 100% se jendá o mamlasa! Stěžovat si! Jinak se to nezmění!. Jinak co můži z první ruky říct balík bych si od nich přepravit nenechal :-)
Taky se pridam. I kdyz sem s TopTrans problemy nemel(asi dobry dopravce), tak nejlepsi zkusenosti mam s postou (obchodni baliky) a PPL. UPS je trosku jinde, to je profi sluzba pro firmy nebo nejake VIP lidi :)
Citace:
Původně odeslal milka
tak to jsem dneska nebral.
Objednaval jsem usb kabely pres net a dopravce byl na vyber TOPtrans.
(cena balicku 380 i s dopravou)
pred chvilkou mi volala manzelka, ze uz tam dopravce byl s balickem, a kdyz vyndala litr (ktery jsem ji na to dal), tak zacal nadavat, ze to neni mozny, ze preci to ma mit presne, a ze tedy prijede az odpoledne....
Tak si jen rikam, co je to za sluzbu, ze si nemuzou rano nafasovat aspon 2 litry ve dvoustovkach, aby mely nazpatek. Nehlede na to, ze takhle jsme mohli odpoledne uz nekam vyrazit a misto toho budem muset cekat doma...
(skoro mam chut si stezovat...)
reaguju na první post, dělal sem v krámě a tak sem si to dřív nastudoval.
prodalvač (v tomto případě kurýr) může odmítnout přijmout peníze jen tehdy, poku platíš 10ti a více bankovkami (mincemi) stejné hodnoty. Nebo aspoň v tomto smyslu nás školili...
edit platí to i obráceným směrem, když ti prodavač vrací hrst drobnejch, můžeš taky odmítnout...
Citace:
Původně odeslal russianblue
reaguju na první post, dělal sem v krámě a tak sem si to dřív nastudoval.
prodalvač (v tomto případě kurýr) může odmítnout přijmout peníze jen tehdy, poku platíš 10ti a více bankovkami (mincemi) stejné hodnoty. Nebo aspoň v tomto smyslu nás školili...
edit platí to i obráceným směrem, když ti prodavač vrací hrst drobnejch, můžeš taky odmítnout...
mno, ja s tym taky pracuji a pamatuji si, ze je to na max 20 minci nebo bankovek stejneho druhu (mozna 10... obcas se mi plete co plati v SR a co v CR)... jedine co je neobmedzeno je 5k jakozto nejvyssi bankovka... te muzete v klidu donest 500ks a neni duvod na stiznost...
Bacha na DHL...z firmy kde jsem na praxi posílali osciloskop za 50litrů opravený zákazníkovi...balík se od něj vrátil zpět a osciloskop měl rozflákaný celý plastový panel a dokřivené plechy...no podařilo se sehnat v cizině panel nový a nechali ho poslat zas přes DHL a panel přišel přelomený napůl!!!! to už byl tedy vrchol...jinak mě posílali balíky přes UPS až z emeriky a vždycky ten borec zavolal předem...nikdy žádný problém a Toptrans taky...boreček zavolal jestli se mě to hodí..ne ...OK přijedu večer nebo až zítra?
Citace:
Původně odeslal Tinky linky
Bacha na DHL...z firmy kde jsem na praxi posílali osciloskop za 50litrů opravený zákazníkovi...balík se od něj vrátil zpět a osciloskop měl rozflákaný celý plastový panel a dokřivené plechy...no podařilo se sehnat v cizině panel nový a nechali ho poslat zas přes DHL a panel přišel přelomený napůl!!!! to už byl tedy vrchol...jinak mě posílali balíky přes UPS až z emeriky a vždycky ten borec zavolal předem...nikdy žádný problém a Toptrans taky...boreček zavolal jestli se mě to hodí..ne ...OK přijedu večer nebo až zítra?
DPD, DHL, UPS, Messenger, atd... vse je skoro na jedno kopyto - spis hodne zavisi na tom, kdo ma na starost zonu doruceni.
Napriklad ja mam nejradeji messenger - prijemni, vzdy volaji predem, bezproblemovi, ale bohuzel funguji jenom po brne (praze).
PPL me vzdy vytoci, ale zas jiz nejaku dobu jsou ok, resp je tam novy borec a s nim je to ok:)
DPD, DHL, UPS - pouzivam spis raritne, nejake problemy ani moc eee.