Chtěl bych novou GK pro meho postarsiho poče.
Můžete mi poradit:
1. má to vůbec cenu ? (myslim jestli mi nejaká nová GK výkonove pomůže)
2. jestli ano tak co koupit
Diky
Printable View
Chtěl bych novou GK pro meho postarsiho poče.
Můžete mi poradit:
1. má to vůbec cenu ? (myslim jestli mi nejaká nová GK výkonove pomůže)
2. jestli ano tak co koupit
Diky
ak mas na mysli to v podpise, tak by som radsej vydrzal a pockaj na kompletny upgrade. Inak som sa obhiadal po tomto VGA HIS Excalibur X850Pro-AGP, 256M GDDR3/256b, VIVO alebo 7900GS do AGP (co je v tvojom konkretnom pripade prebustene) a nie je iste ci sa vobec k nam dostaneCitace:
Původně odeslal mirak
do pocitace, ktery mas v popisu, si kup 6600GT, nebo lepe 6800...a jeste nejaky cas si zahrajes...ano ma to tedy cenuCitace:
Původně odeslal mirak
do agp to mozes zvazit aj 64bitovy sempron 2800+ taktnes ho s doskou dakou nf4 socket 754, a hodis do toho daku 7600Gt pci Express, to sa mi javi ako najrozumnejsie riesenie nateraz, neviem ci do Agp uz ma zmysel vrazat.
vsechno zalezi kolik penez chces do toho dat...
Ty komponenty co máš v podpisu prodáš pořád za slušný prachy, přešel bych na s754 a PCIE...
pokud to je pocitac na hry tak bych dal nejakou tu 6800 nebo x1600 a 512MB ram dokoupit...
pokud je to spis na nejakou praci, tak by se asi vyplatilo prejit na s754 a klidne horsi grafiku....
Dík za rady, samozřejmě bych do toho chtěl dát co nejmíň.
Asi zvážím tu 6600GT.
Kamarád sehnal za 2500,-, takže pokud seženeš za podobný peníze, tak je to imho v poho. Jinak bych šel do PCIE určo...
Souhlasim s Perfectem 6600 Gt do Agpcka uz se da sehnat kolem 2500 Kc. Ja jsem nedavno chtel prodat Leadteka 6600 Gt Agp (z prodeje nakonec seslo) a maximalni nabidku sem dostal 3000. Takze si myslim, ze by si urcite sehnal i za mensi penize. Na druhou stranu za 2500 Kc nebudes mit asi ty lepsi znacky ale spis neco jako Inno 3d, apod.Citace:
Původně odeslal mirak