Ahoj, hledam nekoho s frezkou a ochotou za mirny uplatek vyrobit asi neho takovehoto.
Jde o upinaci sponu na Radkuv Cascade-Blok, ale pro s478, potrebuju stejnou, jen na s939 (otvory jinde).
Vykres DXF bych samozrejme dodal.
Printable View
Ahoj, hledam nekoho s frezkou a ochotou za mirny uplatek vyrobit asi neho takovehoto.
Jde o upinaci sponu na Radkuv Cascade-Blok, ale pro s478, potrebuju stejnou, jen na s939 (otvory jinde).
Vykres DXF bych samozrejme dodal.
To máš asi ten starej typ co? Ja mam tu novější kde plexi výčko má otvory pro vsechny sockety vcetne 775. s939 se upíná pomocí dvou šroubů nemyslíš, že bude finančne rozuměnší si tu sponu ubastlit?Citace:
Původně odeslal Aigor
tou odpovedi si mu opravdu pomohl...Citace:
Původně odeslal aless
kdyz uz pises o bastleni, tak mu s tim pomoz kdyz mas takove skvele napady...
Rád pomůžu , stačí se domluvit. Poslat fotku bloku, změřit rosteče děr.... neni problem. Nevím proč bych mu tu měl hned psát návod na výrobu když sem mu jen navrhl jesli si to nechce radsi vyrobit.
Vazne skvela rada. Mimochodem - jsem vyucenej obrabec kovu, takze mit po ruce frezku tak to tady neresim. Ale ono v panelaku na kolene jde neco takoveho "bastlit" dost blbe :-/
Musi to mit trochu uroven a zaroven pevnost, nerad bych aby se mi pul kila medi s hadicemi s vodou pohybovalo volnym padem skrz novej MB a karty...
Uz jsem psal, ze vykres neni problem - zajima me jestli nekdo treba v okoli Brna ma moznost to nekde vyfrezovat a za kolik.
TAk sem rád, že sem ti pomoh. Pilku na železo, vrtačku, pilník... to snad má doma každy. A kus silnějšího plechu. Ale frézka je jednoduší že :)
Nakonec by to šlo udělat mnohem jednodušeji než na tom obrázku , do výrobi tý tvý představy jak to má vypadat bych se teda doma opravdu nepouštel to máš recht .)
ten obrazek se mi sice neotevrel, ale zkus uzivatele Dudu - asi pred rokem mi delal podle nakresu sponu na kpcool na s939
kup univerzalni sponu od galaxiho, vem kulatej pilnik a dopiluj ji a mas to.. ta spona ma uplne vsechny montazni otvory, akorat budes muset vypilovat misto pro fitinku.
len akurat ze ta spona stoji 250cz+posta....ale je to zase profesionalna praca za ktoru sa platiCitace:
Původně odeslal Klon
Aha, mám dojem že jste nezaregistrovali to přesazení, které právě drží blok. Mít samotný plech podle šablony, tak to nemá jak držet. Netuším jak si s tímhle poradit bez frézování.
2 aless: na to snad ani nemá cenu reagovat :rolleyes:
Nevím jakym spusobem sem se tě dotknul , bud tvý ne/šikonosti a nebo Ega. Tvůj návrh neni rozhodně jediná možnost uchycení a nevím proč si za ním stojíš. přepokládám že máš blok v týhle verzi http://www.pctuning.cz/ilustrace/lqf/h20_casc3d.jpg .
Polde mě stačí vyříznout dva kusy plechu do tvaru trojuhelníku a do jejich cípů vyvrtat díry podle rozteče děr na bloku a děr v základní desce.
vim jaky ma presazeni, mam ji v supliku.....Citace:
Původně odeslal Aigor
koukni se jak ta spona od galaxiho vypada... co takhle si (nechat) uriznout kus plechu a do nej akorat navrtat 8 der ? malo esteticky ?
Vis kdyz se nekdo zepta na znacku auta a ty mu ironicky zacnes radit kolo, tak to o necem svedci.Citace:
Původně odeslal aless
Budu ti velmi vdecnej, kdyz se zdrzis dalsich skvelych komentaru v tomto tematu :sad:
Jo ta hotova spona je taky reseni, ale s postovnym jsem na 370 + dalsi nutne upravy. Doufal jsem, ze za podobnou cenu se dostanu s tim frezovanim. V supliku mam par nahradnich variant.Citace:
Původně odeslal Klon
Po pravde jsem cekal, ze na 4u nebude problem sehnat nekoho s potrebnym vybavenim :confused:
A proc jednoduse nenapises Radkovi? Kdo jiny by mel zajisti podporu svych produktu nez on?Citace:
Původně odeslal Aigor
Jinak pochybuju, ze sezenes nekoho, kdo ti udela jednu custom sponu pod 400Kc i s postou...:rolleyes:
Radek bohuzel neodpovida, tam jsem to zkousel prvne ;-)
No kdyz nesezenu, tak nesezenu - pouziju jine reseni, ale aspon jsem to zkusil.