Nemáte s tím někdo zkušenosti? Znáte nějaké teplovodivé lepidlo?
Printable View
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Znáte nějaké teplovodivé lepidlo?
Ja jsem pouzil sekundove. Naky thready tady o tom jsou, neni treba zakladat nove.
Jo jenomže ani v jednom se nikdo nebavil o nějakém slušném teplovodivém lepidle. Vždycky se svrhlo k něčemu úplně jinému.
Jadno teplovodivy lepidlo znam, ale asi te moc neuspokojim: stribrna teplovodiva pasta. :-) Na tomhle mi uz par tydnu drzi muj improvizovany chladic GPU slozeny ze stareho K6-300 pasivu a na nem pribastleneho 5 cm vetracku.
Já sem si na mojí Ge-Force 2 přilepil chladič z PIII-slotové a jednu půlku přilepil na 2čipy a tu druhou na další 2čipy, dělal jsem to dvousloškovym lepidlem určeným pro svařování za studena, teplotně je do 90stupnňu. Vteřinový lepidlo mi vždy po čase přestalo plnit svou fci. Tohle mam asi tak 3měsíce a je to OK a teplo to vodí perfektně!!!
Koukni sem:
http://www.tntrade.cz/shop/index.php...kce=findchoice
mám objednaný ten Titan silicone caulk, přes víkend budu bastlit a v PO dám vědět.
vem pastu pomazej tim cele pameti a v ruzku nechej male mistecko kam kapnes kapicku fterinoveho lepidla pak na to das akorat pasiv nechas par minut uschnout a je to :wink:
souhlasím s MR.Ja8k1 koupil sem nějakou sračku, za 35,- takový malý sraneček...bílýho slizu..tak uvidím jak to dopadne..
Tak jsem vyzkoušel to silikonový teplovodivý lepidlo z TNTrade. Je to taková malá tubička (5g) za 244kč. Nalepil jsem s tím 8 pasivů na paměti GK a pasiv na SB čipovky. Dělá se s tím bezvadně, je to taková hustá srágora, která se dobře roztírá, dal jsem slaboučkou vrstvu na pasivy, nechal 2min zavadnout a pak to docela silou přimáčkl na čipy a ještě s tím pod tlakem zakroužil aby se to co nejvíce přimáčklo a a by ta vrstva toho silikonu byla co nejmenší. Celkem jsem toho spotřeboval tak 5%. Asi za 3 hodiny to bylo úplně tuhý. Zdá se že to asi nějaký teplo vede, protože ty chladiče jsou celkem teplý. Lepidlo vypadá úplně stejně jako obyčejný sanitární transparentní silikon z Baumaxu (500g za 90kč), jenom to jinak smrdí. Je možný, že by udělal stejnou službu.
To lepidlo byl Titan nebo co? A pomohlo ti to nejak při taktění? Šli paměti víc?
Byl to Titan silicone caulk, ale jak jsem psal dříve, vypadá to jako transparentní sanitární silikon. Na paměti své shitkarty jsem to dával proto, že se hřály jak blázen, výš jsem se dostal jen o 10Mhz (v ddr režimu). Na projetí 3dm2001se se můžu dostat ještě výš, ale to mi po půlhodinový pařbě v battlefieldu začnou vypadávat textury, tak jsem to nechal na těch 410 kde to jede OK. Ještě jsem tim nalepil pasiv na SB čipovky, ten topil snad víc než ty paměti. Teď pracuju na vind tunnel, už jsem si nechal profi vyříznout díru v boku case příno nad ventilátorem titanu d5tb-tc. Tak jsem zvědav na ten zázrak.