Re: ATI Silencer 3 a vrčení
Mas ATI silencer 3 alebo jeho 2 rev.? Ak mas povodnu tak je to klasicky zvuk a nic s tym nenarobis. Niektore z 1 rev proste maly takyto zvuk. V rev.2 pribudol nejaky filter na motorcek (presnejsie o co ide neviem) a aspon u 2 rev. som nepocul ten taky rapkavo/bzuciaci zvuk..
Aha..sakra :( Asi mam tu prvni verzi..nikde jsem zadne rev.2 nenasel a na webu to taky nepisou..mam presne tohle: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=39772
Tak to jsem si teda moc nepomohl oproti orig. chladici, co se hlucnosti tyka..
Mno tak jsem poridil za 95Kc Zalman FanMate 2, vetrak silencera zreguloval na cca 1200ot. z 2000 a je klid. Teplota jadra sla nahoru cca o 8°C (=49°C idle), ale staci to. Dokonce i pri 5V (~990RPM) to tu kartu uchladi, ale to uz je teplota pri zatezi nejakych 75-80°C ..
Citace:
Původně odeslal Anduril
Aha..sakra :( Asi mam tu prvni verzi..nikde jsem zadne rev.2 nenasel a na webu to taky nepisou..mam presne tohle:
http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=39772
Tak to jsem si teda moc nepomohl oproti orig. chladici, co se hlucnosti tyka..
Ja mam presne tento isty teraz nedavno od Gaba kupovany a nevrci. ide krasne v poho na 12V. Tesim sa mu moc. Trosku som ho musel upgradnut :) lebo na Pro original nesedi, ale uz je "secko jak ma byt".
ATI rulezz
skoda ze je tam tak malo pasty :(
Nemas asi ten stejny..jak sis mohl precist v prispevku od Gaba..jsou 2 revize..ty mas tu lepsi ;)
Citace:
Původně odeslal Anduril
Nemas asi ten stejny..jak sis mohl precist v prispevku od Gaba..jsou 2 revize..ty mas tu lepsi ;)
mam Rev.2 to je pravda, ale prva mala pasiv na ramky z druhej strany vo farbe medi. aspon pokial viem. inak osobne si myslim ze ked si ten silencer kupovela teraz niekedy(+/- 1/2 roka dozadu) tak by sme mali mat rovnaky, ale tio je uplne jedno. tebe vrci, mne nie. treba s tym nieco spravit.
Mno imo mam prvni revizi..nikde tam totiz neni psano neco jako rev.2 a podobne.u prodejce na webu taky ne (u jinych to ma) .. A vzhledem k tomu ze vrcel i ten predchozi uplne stejne, tak asi nejde o zavadu..
Nicmene ted uz je klid :)