Artefakty a zátuh pc, zdroj ?
Zdravim zrovna řešim příčiny zatuhávání pc je v něm 500w zdroj Mercury gf 6600 gt Agp s přídavnym napájením 2500+ Barton 4 disky , dvd rw + rom mechanika , floppy 2 x 512 mb ram: Upřímně si myslim že je problém v tom co se jen nazývá zdroj jinak samozřejmě dělá to ve hrách artefakty až zátuh podle mne ten zdroj. Nějaký jiný názor ? Neměl jsem zatim možnost pustit prime nebo něco takového..možná o víkendu.
Re: Artefakty a zátuh pc, zdroj ?
No, nejdriv bych zkusil vyndat vsechno zbytecny a nechal jen jeden disk, tim bys
mohl alespon z casti zkusit ten zdroj, jinak vsechno na def ?? behalo to predtim bez problemu ?? jaka MB jestli neni mozna nekompatibilita ?? resil sem neco podobnyho s K7S + 6600 + S3000+ presneji to sami, vytuhy + artefakty... GK jinde slape a s jinou GK v ty MB taky jede v poho...
zkus jeste jinej zdroj, ovladace -- nektery FW mi delaj problemy s 6600 i ted...
Re: Artefakty a zátuh pc, zdroj ?
Jo default pc u sebe nemam jak jsem psal asi se na něj mrknu o víkendu řeknu mu at změří větve při zátěži S tim vyndavánim vyzkoušim, díky za radu co mi teď psal na icq tak včera mu grafika ? Nevim asi nějakej program pro ni hlasila že má málo proudu bo tak něco. Deska: MSI K7N2 Delta-ILSR
http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=436