...tak to je fakt COOL :o hodte oko: http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/
...tie XP2100+ vypadaju very good :D
Printable View
...tak to je fakt COOL :o hodte oko: http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/
...tie XP2100+ vypadaju very good :D
je to velmi pekne len to vcore sa mi nejak nepaci :wink:
hm, pekne, to jsem rad ze mam stejnou revizi jako ten machr s LN2 chalzenim:
Athlon XP 2100+ (1.73Ghz) T'Bred "B"
AIUHB 0301
...hmmm vsetci tam hulia tym procakom 2.05-2.2V
Škoda, že to je len tak na získanie rekordu a dosť... LN2 cooling asi nie je na bežné nonstop použitie... :wink:
Ale Vcore tomu dali solídne... :wink:
...tazko povedat, na kolko by to slapalo stabilne pri air-cooling ??? samozrejme aj napajanie jadra by muselo ist doooost dole :?
tipuju tak 2.4-2.5 GHz pri 1.85V :roll:
Veľmi pekné výsledky :eek: aj pekne musia piecť. Chce si nietko vysmažiť steak ;D .
Taky dotaz, oplati sa mi viacej kupit 2100+ rev.B ako 1700+ rev.B?? ked chcem dosiahnut vyssiu frekvenciu, tu to tak vyzera, ze zarucene mi to poslape pri pretakteni o nieco vyssie, nemylim sa asi ??? :|
MK2: AIUHB jdou v prumeru o 200MHz vys nez JIUHB pri stejnem napeti Vcore
MK2: ...skus kupit :wink: myslim, ze 2,3-2,4GHz by si z neho pri dobrom chladeni mohol dostat tak jak Rob
¨Citace:
Původně odeslal Rob
o vsech JIUHB to ale neplati ;D
kdyz koukam na zahr. fora tak hodne lidi dava do t bredu pres 1.85 V a neni vyjimka i 2.1 V a komp jede 24/7 :o
Voky,proc se tam nezapises?,Udelal by si reklamu cechum ;D ;DCitace:
Původně odeslal Voky
nevim co se vam zda na 2V nenormalniho ??? ;D
vsak pisu ze v prumeru, nekdo ma treba podobny stesti jako ty ale s AIUHB revizi a jede na 2500MHz s 1.65V :wink:Citace:
Původně odeslal Khandar
Koukam,ze bych si ho asi taky poridil a topil s nim celej byt pri takovym good OC! :lol:
Takze AIUHB sa na nas ruti, tak to musim pockat. Uz pride do mesiaca aj k nam??? to musim mat, ;D mozno teda pre istotu aj 2100+ a dostal by som mozno 2,5ghz??? sak to je brutal total fenomenal :D
Diky chalani za informacie :idea:
taky vdd=2.06 do nForce2 je uz krapet dost :(