Zdravím potřebuju poradit, jak se posílají pokažené sluchátka s doživotní zárukou KOSS. Slyšel kjsem že za 200Kč + poštovné.. Jak se to posílá kam mám dát ty peníze? Jak zabalit a jak poslat a jak dát ty peníze? Předem dík za odpověd.
Printable View
Zdravím potřebuju poradit, jak se posílají pokažené sluchátka s doživotní zárukou KOSS. Slyšel kjsem že za 200Kč + poštovné.. Jak se to posílá kam mám dát ty peníze? Jak zabalit a jak poslat a jak dát ty peníze? Předem dík za odpověd.
ja se pridam, me by zajimalo jesi v pripade ze to chci resit osobne musim do
Autorizovaný servis KOSS v Praze:
AE servis
Voráčovská 4
147 00 Praha 4
tel. 261 215 332
takdle to pisou na CZC, ebo to vymeni i jinde
No mě říkal týpek v elektru, že se to posílá od nás se Zlína do Ostravy...Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
ja som si ich priamo poslal do ostravskeho eurostaru, tam aj tak putuju aj z inych shopov viz http://www.eurostar-ostrava.cz/index...&id=1042189745 poslal som to tam podla infa co som dostal po telefonickej otazke (presne podmienky si nepametam, ale spat to prislo na dobierku ktoru sa uhradil ten manipulacny poplatok)
Ja sem svoje UR 40 odnesl do Datartu v Usti, sepsali se mnou protokol a za 14 dnu mi volali, ze je mam opraveny a ze se tam mam stavit. A bylo. Neplatil sem ani korunu.
Pokud je mas v zakonne zaruce, tak se samozrejme nic neplati..pokud uz v zaruce nejsou, stoji kazda oprava tech 200Kc + pripadna posta (i kdyz ja jsem ted nechaval opravit dvoje kossy primo v Ove v eurostaru a chteli po me jen 150 za kus) ..Citace:
Původně odeslal Dibo
A jak se to má teda ty peníze dát ty 200Kč když to posílám?
Imho Ti to akorát po opravení pošlou na dobírku, kdy zaplatíš poštu+200Kč.opravte mě pokud se mýlím.Citace:
Původně odeslal Oryp
ja som postu neplatil, teda platil som nieco medzi 100 a 200 za dobierku a v zasielke boli sluchatka opravne
Ja som kossy kupoval v prahe a reklamacku som riesil na slovensku v bisaudio v banskej bystrici, ako u hlavneho dovozcu koss sluchadiel pre slovensko( bolo to uz davno tak neviem, ako je to teraz ), zaplatil som dobierku 200Sk za opravu +postu, co dokopy bolo nejakych 250-280Sk