Porad mi to hlasi max 40° i pri 2GHz a zatezi,zda se mi to moc malo, nato jakej mam chladic a 1.75V...
Myslim,ze to meri internim cidlem v procu, zadny jiny cidlo jsem nenasel ani v biosu ani na desce.
Kolik vam to ukazuje?
Printable View
Porad mi to hlasi max 40° i pri 2GHz a zatezi,zda se mi to moc malo, nato jakej mam chladic a 1.75V...
Myslim,ze to meri internim cidlem v procu, zadny jiny cidlo jsem nenasel ani v biosu ani na desce.
Kolik vam to ukazuje?
ja som mal tiez tento problem,ze to ukazuje moc malo, ale treba brat do uvahy ze to je 0.13m technologia. takze ak si presiel z palomina na tbred tak je to fakt velky rozdiel, mne napriklad pri 2250Mhz a vcore 1.85V nesla teplota viac ako 48C.
pri parametroch ako v popise mam tych 45C max (otacky na chladici cca 2200 rpm)
hlasi mi to durch to stejne (stejne CPU(TBred tipuju) a stejna voltaz) a bere to teplotu opravdu z cidla z procesoru ;) je to zcela normalniCitace:
Původně odeslal Zorg
Mno ja myslim ze RDA+ ma pre BIOS cidlo v strede socketu, ja mam pri 12x166 a 1,7 V pri otvorenom case teplotu do 40°C pri zavretom je to o 10 viac...cidlo v proce bude sluzit len pre obvod na vypnutie PC pri prehriati CPU,ostatne v Gabovej recenzii RDA+ je to cidlo spomenute,tak sa tam pozrite.mal by to byt taky maly oddlznik v strede Socketu
jo,ten obdelnicek tam je, ale je otazka, cim to meri tu teplotu. Tim obdelnickem nebo internim cidlem v procu,ja bych rek interne. Jinak ten chladic fakt na omak varici neni-odhad je opravdu tech 40, ale jadro by melo byt zase o trochu vic teplejsi. Treba to ukazuje 40,ale je tam 50...
nj podle GABA ( http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=7540 ) to meri z prostred socketu. ale ja jsem si na svoji rda+ zadneho cidla nevsim a spis se mi zdalo ze je tam akorat pro nej pripravena dirka ale fyzicky tam neni. ale fucak se mi oddelavat nechce takze bude asi pravda ze to meri z pod CPU ;)
Podla mna to tiez meria z cidla a nie z jadra.
Moj duron na 1300 ma cca 40°C pri 1.6V, XP 1700+@2200+ 38°C pri 1.6V, to sa mi nejako nezda. ???
Urcite cita z cidla v strede Socketu, vcera som skusal vypnut vetrak na D5TB/CU35 vbehol som do BIOS, povypinal shutdown temperature a alarm temperature a dival sa kedy ochrana vypne CPU.....vypla pri 68°C takze musi merat externe,ked Tbred ma max 85°C....potom sa dobrych 10 minut nedala masina zapnut len 8rda+ ticho kvilila hasicsku sirenu:-))) Po 10 minutach nabehol ako by nic nebolo,teplota 50°C.
Mam Falcon Rock II a teplotu bez zateze 39 stupnu(JIUHB,1700DLT3C), cemuz se me nechce verit protoze kamos co ma ECSku a taky Falcona mam 32 stupnu, takze to asi ukazuju pekne blbe
No ja som presiel z Durona na TBreda a tiez som bol trochu mimo ked sa pri zatazi proca na 100% pocas 15 hodin teplota nezdvihla nad 41 stupnov. Velmi som tomu neveril ale chladic (boxovany procak) je na dotyk letny, smerom k ventilatoru az chladny, takze asi to tak ozaj je.