Jaka je v dnesni dobe lepsi a co se vyplati koupit.Ja uvazuju o AOC 7Glr 17" protoze je to docela levne a 19" spis ne( nemam moc penez).Co vy na to?
Printable View
Jaka je v dnesni dobe lepsi a co se vyplati koupit.Ja uvazuju o AOC 7Glr 17" protoze je to docela levne a 19" spis ne( nemam moc penez).Co vy na to?
Cim vacsi, tym lepsi :P
to je mi jasny ze to je prima umernost ale nejsou chechtaky ;D
Já mam AOC 7Glr asi tejden a zatim plná spokojenost :wink:
No,kua,ja bych taky do AOC celkem sel,ale sou nejak podezrele levny a spolehlivost a vobraz tady moc nechvalej....Citace:
Původně odeslal valmet
Jo to je fakt že většina na AOC nadává,ale co za takovou cenu chtít :roll: ,je jasný že obraz nebude jak u EIZA za 10 000. :wink:
Dneska jedine 19"! :wink:
no AOC bych si nebral ani omylem to bych radsi o pul roku setril dil pak koupil neco normalni s dobrym pomerem cena vykon jako SAMSUNG
Dneska jsou monitory za pusu, tak nešetři pár kaček a kup ADI,EISO,SONY... AOC NEBRAT! (Je to hrůza,kterou může chválit jen někdo kdo to nemohl porovnat s MONITOREM ;D )
ja yase slysel ze ty AOC nejsou zas tak spatny!
No,vono jak ktery,treba ten 7A,nebi jak se to jmenuje,ma nejakou lepsi vobraovku,nazev ted nevim,a ten je prej na AOCeckovy pomery dobrejCitace:
Původně odeslal Krupa
Citace:
Původně odeslal Krupa
Mám Samsunga ,, takže jsem sand za vodou ;D ! Co se týče těch AOCéček ,,, sou to fakt šmejdy ,, u nás ve škole , máme 17" (nesem si jist modelem) jdou vlastně celej den od 7 - 18 a ten vobraz je hnusnej ,, oproti Samsungu ,, rozmazanej ,, tmavej (světlost na 100%) je to fakt hjnus ! Dokonce na nějakých monitorech je obraz zvrklej ! NEBRAAT ! FUJ !! To radši třeba TARGA 8-)
17 levny
19 dobry a velky :drool:
lepsi skvela 17 nez spatna 19. Nejlepsi je ale skvela 19 ;D
No ono to jde těžko,když to někdo neumí nastavit,a ještě ve škole,kde to každej harant rozladí,tak se pak nediv,že jsou rozhozený :wink:Citace:
Původně odeslal Unz
Citace:
Původně odeslal valmet
To si myslíš že tam sme všichni idioti ? ;D !! Nepochopil si mě ,, možná sem to špatně napsal ,, :idea: Ale to ten obraz je hrozně tmavej (ikdyž je např brightness nastaveno na 100 ) :lol: ,, to že obraz je zvrklej ,, není tím že by byla špatně nastavená geometrie ,, ale nejdpíš tím že ty monitory prostě moc nevydržej ,, když sou zapnutý prakticky 12 hodin denně !!! Ale to je všeobecně známe ,, že AOC nejsou moc kvalitní monitory :wink: :idea: :!: ! Atačí se podívat třebas na zive.cz ,, ikdyž když máte stěstí na kus pak bude určitě dobže sloužit ! Jen mít štěstí ;D ! Co je štěstí ..... jenom zlatá ;D ;D :D :!: 8-)
Neřekl jsem že jste všichni ***.Ale nechápu jak mužou bejt tmavý :evil: ,já mam brightness na 38 a to je uplně OK. :wink:Citace:
Původně odeslal Unz
To já taky nechápu ,, Ale prostě je to tak ,, :eek: ! !!! Ty monitory jsou tam 3-4 roky a sou sprasený dokonale :-( :evil:Citace:
Původně odeslal valmet
Podivej se na LG 19" 900B je za 7000 Kc vc dane a jsem spokojen sice zadny super parametry ale ja jsem spokojen :-) a za ty prachy hezky obraz a pokud bych sel do AOC tak jedine KLR s plochou obrazovkou a nebo meli vcelku dobry monitory v Makru 19" nejakej prowiev nebo tak nejak a to nevypadalo taky zle.
AOC jsou jak jsem už psal šmejdy, je to elektronickou částí, takže i monitory s lepší obrazovkou(klr) než delta stojí za prd. :evil:
:idea: Dee vi vo co go! :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
19" je uz fakt asi v ndešní době lepší než 17" a vidím z vaší konverzace tak AOC nemáte (nekteri) radi my je mame ve skole taky docela to jde, zvadnou i dobry rozliseni obraz se nekdy docela trese a taky je trosku rozostřenej.Kdyz jsem videl treba IIYAMu u vokyho tak to bylo fakt dost dobry :o
Hele dyz nemas prachy kup to AOC 17" ,1/2 roku nebo rok ho budes muset snaset, zatim nasetris na kvalitni 19" (ta se za tu dobu jeste zlevni), a uvidis jak budes uchvacen obrazem po te dobe co budes cumet do toho AOC. :-)
tak to ja si pockam na 19" ;DCitace:
Původně odeslal Jusuf
Sorry, že odbočuju. Chci si koupit ADI 17" MicroScan P750 - nemáte ho někdo?
Potřebuju zjistit na jakym max. rozlišení a frekvenci jede. Díky.