Kingstone HyperX PC 3200ULK2/Nastavení Biosu DFI Ultra-D
Znovu zakládám toto téma protože mám procesor stabilní i v prime95 ale jak pustím prime jenom na ramky je problém už fakt nevím co víc změnit at dám cokoli v časování po dvou nebo třech hodinách error nebo náhodnej restart.FSB MÁM nějakejch 280mhz a paměti 2.5-3-3-6 což je nějakých 230 takže celkem 460Mhz běžej paměti to musej tyhle paměti zmáknout víc ne a napětí na ramkách 2.8v.Nevím co s tím aby ramky šli stabilně???
Re: Kingstone HyperX PC 3200ULK2/Nastavení Biosu DFI Ultra-D
To by mali byt chipy BH-5, skus pridat napatie, daj 3V ak tam mas na nich chladice. Ak to nebude v napajani tak RAMky su vadne by som povedal... Alebo mas inde galibu...
S casovanim sis hral ze, pripadne ho zhorsit, zkuz to votestovat aji Super PI, osobne prime neduveruji na 100prct
Citace:
Původně odeslal misokgb
To by mali byt chipy BH-5, skus pridat napatie, daj 3V ak tam mas na nich chladice. Ak to nebude v napajani tak RAMky su vadne by som povedal... Alebo mas inde galibu...
NO ted jsem nekde na foru cetl ze neni idealni poustet do ramek vic jak 2.8v jinak pry je velike riziko odpaleni pametoveho radice na CPU
Citace:
Původně odeslal Geeker
NO ted jsem nekde na foru cetl ze neni idealni poustet do ramek vic jak 2.8v jinak pry je velike riziko odpaleni pametoveho radice na CPU
Jaj. Na to som ja nekukal. Ale ja som zas cital, ze ak mas pridane napatie na CPU tak mozes aj na DDR. (inak tomu moc nedoverujem, ze pamatovy radic by ZHOREL v CPU ked by som nastavil vysoke DDR napatie, max. tak znizi zivotnost - o par mesiacov? :P ). A ked uz aj hned by nepridaval na CPU len na DDR, tak si myslim, ze chvilkovo sa nic nestane, no nie? :)
Tak tak, kratkodobe na testovani by se to dalo prezit ale dlouhodobe bych si to nehodil
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=79509
Mozes aj dlhodobo :) Ved ti ho musia vyreklamovat :D
Citace:
Původně odeslal misokgb
Jak jsi prisel na BH5?
Na techto pametech jsou jen chipy TCCD nebo TCC5. Zalezi na datumu koupe. Ze zacatku tam byly TCCD a ted uz mozna skoro rok tam jsou jen TCC5.
Nekde se to tady resilo a kdyz das casovani 2T tak by to melo hodne pomoct, ale uz si na to presne nevzpominam, ale je fakt divny, ze daji tak malo. Standart bych rekl je kolem 250 5-3-3-2.5, ale casto sly mnohem vys.
Do TCC5(TTCD) bych vic jak nez 3V dlouhodobe nepoustel, nemaji radi vysoke napeti a vetsinou to k nicemu nepomuze.
No ted jsem došel na toto forum a zrovna tu píšeš na co jsem přišel asi mám ty čipy TCC5 napětí jsem nechal na 2.8v a dal jsem tam 2-3-3-6 a běžej jak víno v prime95 to fakt nechápu když to je agresivnější časování ????:-(když tam hodim 2.5-3-3-6 tak to padá a v prime hned chyba.Tak to mě vysvětlete fakt to nechápu????