-
BenQ 1655 a QSuite
Mam tuto vypalku a nechce mi fungovat QSuite(v.2.0 ani 2.1).Po pokusu o spusteni pise,ze je kompatibilni pouze s vybranymi mechanikami,pritom 1655ka je mezi nimi.Mam ji zapojenou jako master na secondary kabelu.Ve w XP. se hlasi normalne,v Neru a spol. taky.Vypaluje normalne.Pokus o aktualizaci fw dopadl obdobne.Zkousel jsem i novy IDE kabel.Deska je ASUS A7N8X-X a na primaru 2xMaxtor 120Gb.Pri prvnim zapojeni jsem omylem prehodil propojku na mech. a ta se tvarila jako slave.Ale ted je skutecne master.Nemuze to byt tim?
-
Re: BenQ 1655 a QSuite
Tím to být nemůže.
Může to být třeba tím, že si program nerozumí s mechanikou s konkrétním firmwarem apod., také to může být podobné jako u Pioneeru (některé featury mají jen XL mechaniky), případně má tyto funkce k dispozici jen retailová mechanika, apod.
S QSuite jsem sinehrál, nemohu proto bezpečně cokoli tvrdit. Těch možností je víc.
A použité verze už zmíněnou mechaniku znají?
-
Verzi QSuite jsem zkousel i tu posledni a nic.Kdyz mi znicila tri znackove cd/dvd tam me nastvala a v pondeli si pro ni prijedou v ramci reklamace.Tahle mechanika by i s tou starsi verzi fw mela s QSuite pracovat.Dam vedet po vyrizeni reklamace,jak to dopadlo.
p.s.:este ze mam doma LG4163/abych nebyl bez vypalky :-) /
-
Tak uz je v servisu a svete div se!Ten QSuite jde po vymene za LG spustit/funkce samo nejdou/!!!