Prosim o radu. Mam desku ASUS A7V 333-X KT 333, LAN, SB. Pri hrani nekterych her je ve zvuku slyset praskot. Chip set mam nejnovejsi. Deska pracuje s Athlonem XP 1800+ na platforme WIN98. Dekuji!!!!!!!!!!!!!! Patrik
Printable View
Prosim o radu. Mam desku ASUS A7V 333-X KT 333, LAN, SB. Pri hrani nekterych her je ve zvuku slyset praskot. Chip set mam nejnovejsi. Deska pracuje s Athlonem XP 1800+ na platforme WIN98. Dekuji!!!!!!!!!!!!!! Patrik
A co ten board ma na sobe za zvukovku? ja mel podobny problem na MSI, tam je ALC650 od realteku tusim, praskali hlavne zadni repraky, nejvic v avp1, max payne a par dalsich. Stahnul sem nove drivery primo od realteku, trochu pomohly ale ne 100%. Vyresil to az SB LIVE, bohuzel.
Jedna se o zvukovku ALC 650. Bohuzel. Nove drivery nepomohly. Asi to fakt bude chtit zvukovku plnohodnotnou. Diky za pomoc. Patrik
mam asus a7v333 s integr zvuk CMI 8738. Někde sem četl,že je lepší si stáhnout origoš driver wod C-Media. To jsem udělal, ale časem mi začalo taky praskat v repráčkách!!! Třeba při vypalováni v Neru při ukončení a zpuštění notifikaci vždycky rupne v repráčkách!!! Asi je to shit ty integrovaný,ale SB Live! 5.1 odmítal jet v téhle desce!!! Zdar Sniper
Nepoužíváš náhodou Vcool? Jestli jo, tak ho vypni a zkus to.
Vcool nemám,můj xladič to zvládá 8-) !!! Ve W98 SE sem měl zaplý v ASUS Probe Software cooling, ale tohle nastavení ve W2k není !!! Takže by žádný softwarový xlazení nemělo být ! Všexny integr zvukovky sou shit i když píšou, že by CMI 8738 měla být jedna z nejlepšíx ??? Navíc mi tao zvukovka dělá bordel při capture videa ! Koupím new zvukovku :evil: zdar Sniper