Mam doma dv Athlony 1700+, obi dva su tbredy B0 a taktiez oba zelene,ktory je lepsi na taktovanie JIUCB alebo JIUHB. Inac ako sa da vist vysoko s lotazou CPU bez strachu ze by som ho odpalil
Printable View
Mam doma dv Athlony 1700+, obi dva su tbredy B0 a taktiez oba zelene,ktory je lepsi na taktovanie JIUCB alebo JIUHB. Inac ako sa da vist vysoko s lotazou CPU bez strachu ze by som ho odpalil
...preco necitas starsie prispevky ??? Vsetko na co sa pytas je tam Xkrat napisane, takze JIUHB je lepsia ako JIUCB a max. doporucane napajanie TBreda B0 je cca. 1,85
JIUHB a ja by som viac ako 1.8V nedal 8-) .Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
JIUHB je lepší, ale otestuj oba ich a uvidíš... Možno si dostal zázračný kus JIUCB a ani o tom nebudeš vedieť... :wink:
o 0.15V vyssi napeti nemuze v zadnem pripade poskodit CPU, protoze AMD s takovymi kratkodobymi odchylkami dokonce pocita, viz jejich technicka dokumentace, takze 1.8V bych se jeste nebal, vyssi napeti uz je spis o chlazeni, tim se dost snizuje zivotnost, max. napeti uvadi AMD +0.5V nad nominal, ale to bych nezkousel, protoze uz u toho pisou ze se muze CPU poskodit
Ja by som mu viac ako 15% oproti nominálu nedával...
V pohode je to v rozmedzí od 5% do 10%...
A ideál je nepridávať nič... :wink:
mas pravdu :wink: ale radsi nez na procenta to pocitam na Volty :wink:Citace:
Původně odeslal LtK
Inac je normalne aby mi v biose ukazovalo default teplotu CPU JIUCB 1,58V
...what the fack :?:Citace:
Původně odeslal Ico
Ze dosk aukazuj etelpotu vo voltoch, tak to normalne nie je. Ale 1.58V ako core na cpu je celkom v poho. Ja mam dost blby zdroj a mne to niekedy ukazuje 1.62V, takze v poho.
Aj ja mám pri nastavovaní radšej presnú hodnotu, ale tými percentami som myslel, že si vypočítam koľko je 10% z 1,65V a potom Vcore pridám len toľko, aby to tie percentá neprekročilo... :wink:Citace:
Původně odeslal Rob