Necvakající myš -existuje?
teď sem se vrátil z neuspěšné reklamace logitechu Mx510 (jedno tlačítko cvaká víc než druhý). A rád bych si pořídil pořádnou myš na grafickou práci, která necvaká. potěšilo by mě dvě tlačítka+kolečko+dvě na boku s možností konfigurace každýho tlačítka. Dělá se něco vůbec takovýho? Nebo která myš má nejtižší klikání?
Re: Necvakající myš -existuje?
Citace:
Původně odeslal russianblue
teď sem se vrátil z neuspěšné reklamace logitechu Mx510 (jedno tlačítko cvaká víc než druhý). A rád bych si pořídil pořádnou myš na grafickou práci, která necvaká. potěšilo by mě dvě tlačítka+kolečko+dvě na boku s možností konfigurace každýho tlačítka. Dělá se něco vůbec takovýho? Nebo která myš má nejtižší klikání?
To nevím , ale třeba genius mají děsný zvuk . Logitech je relativně tichý na cvakání aspon o modelech co sem mel doma se to říct dalo. Genius je fakt humáč na tohle.
no ono by to logitechácký cvakání bylo snesitelný, ale kdyby bylo po celou dobu takový, jako při zakoupení myši. U mě to levý tlačítko klapne tím, že plast dolehne na mikrospínač. A klape, i když si na ní jen položím ruku, aniž bych ten mikrospínač stiskl. To je to co mě se-re
Jednou jsem nekde mel v ruce mys ktera mela misto klasickeho cvakaciho mikrospinace takovy ty gumovy tlacitka (jako v dalkovem ovladaci) az me to desilo ze to necvaka :) Bohuzel si nevzpomenu co to bylo zac, navic byla docela stara :confused:
EDIT: Par lidi pise ze tahle MS myska ma velmi jemne cvakani, ale chtelo by to urcite vyzkouset, bohuzel nema bocni tlacitka.
já kdysi na 486 sx 33 sem měl geniuse co taky necvakal (vůbec) a ještě tuším myši u Sun počítačů necvakaj.
Tesne po tvem postu jsem ten svuj zeditoval, takze jsi si asi nestihnul vsimnout odkazu na MS mysku :)
No treba takovy Genius Superior ma imho slusne tichy chod tlacitek. Bocni tlacitka ma taky, ale s jejich konfiguraci to neni zadna slava..soft od geniusu je tradicne dost spatny.
Jinak nevim jak MS Wireless 3000, ale moje MS Wireless IE 2.0A teda moc ticha neni.
díky, ale "Wireless" nemůžu používat. Chytám křeče do ruky. Měl sem předchozí model a ten po 1/2 roce putoval za MadCapem, z výše uvedených důvodů. pomale začínám přemýšlet, že pokud se mě tuto myšárnu nepodaří vyreklamovat (na první pokus se to nepodařilo), tak jí kuchnu a vytuním ku obrazu svému....
Citace:
no ono by to logitechácký cvakání bylo snesitelný, ale kdyby bylo po celou dobu takový, jako při zakoupení myši. U mě to levý tlačítko klapne tím, že plast dolehne na mikrospínač. A klape, i když si na ní jen položím ruku, aniž bych ten mikrospínač stiskl. To je to co mě se-re
a nemas tam jen nejake smeti? me to uz parkrat taky zacalo delat na levem tlacitku, ale stacilo to trochu vycistit a cvaka zas jak nova.
citace: "U mě to levý tlačítko klapne tím, že plast dolehne na mikrospínač"
Tak tohle přesně mi dělá i můj Logitech ( MX518 ). Nechápu, proč tak kvalitní firma neumí vyrobit kus plastu přesně na míru.
Snad podívat se v GM po nějakých mikrospínačích se stejnými rozměry a zkusit vybrat nějaké tišší. Na staré Geniusce jsem ty mikrospínače několikrát musel přepájet (na Moorhuhnovi jsem je odrovnal).
Citace:
U mě to levý tlačítko klapne tím, že plast dolehne na mikrospínač.
Rozober to a kvapni trochu lepidla na ten kus plastu, ktory tam nedolieha.
K Sunom existuju rozne typy mysi - mam nejaku novsiu (ale nie uplne novu) a je to uplny shit, asi tak na urovni mysi za 50 korun... :(
Citace:
Ty nový apple myši necvakaj, mají to myslim na senzor = vůbec nemaj tlačítko. Ale nevim, jestli se to dá rozchodit na pc...
EDIT: Nějáký informace http://www.apple.cz/cze/apple/hardware/mightymouse/
Jenze tahle bere jako kliknuti i uplne normalni polozeni prstu ... coz si nedovedu predstavit ... po hodine bych chytal krece ... jinak moznost je nahradit mikrospinace doma za nejake necvakaci ...
Mighty Mouse je komptibilná s PC, podporuje W2K a WXP. Aspoň podľa stránok. ;)
Citace:
Původně odeslal e1
Mighty Mouse je komptibilná s PC, podporuje W2K a WXP. Aspoň podľa stránok. ;)
Mala by to byt normalna USB mys.
kdesi som taku pred par dnami videl... mala odtlmene klikanie gumickami a bolo tam aj odhlucnene koliecko...
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Rozober to a kvapni trochu lepidla na ten kus plastu, ktory tam nedolieha.
máš zkušenosti s nějakým konkrétním? Doma mám sekunďák, chemopren, silikon
na tu jablíčkovou se poptám :)
v tom jejich krámě stojí 1 703,00 Kč
Sekundak len tak "v priestore" nedrzi - to by bolo dost problematicke.
Skus chemopren, ten by mal byt pruzny (ale dlho schne). Ked to nebude dobre, tak sa da lahko strhnut.
tak mě to nedalo, a kuchl sem tu myš rovnou, prekérka není v plastu co naráží do spínače, nýbrž v té krytce myši, kde jsou tlačítka. Vyřešil sem to totální dememontáží a pod cvakající levý tlačítko sem dal trochu takové té hornbach stříbrné pásky. je to o 70% lepší. uvidíme jak dlouho to vydrží. Všem díky za rady.