Chci za co nejmensi peniz poridit novou grafarnu teto kategorie. Zajimaji me ty GF6600, ktere maji co nejlepsi OC potencial pro pameti od dostupnych vyrobcu, at uz DDR, nebo DDRIII, ale rozhoduje cena. Diky za typy
Printable View
Chci za co nejmensi peniz poridit novou grafarnu teto kategorie. Zajimaji me ty GF6600, ktere maji co nejlepsi OC potencial pro pameti od dostupnych vyrobcu, at uz DDR, nebo DDRIII, ale rozhoduje cena. Diky za typy
Leadtek a flashnut tam Sparkle (jadro 500+ pamate 700)
alebo od MSI s GDDR3 pamatami - potencial sa dostat az na "skutocne" hodnoty 6600GT (ale uz asi nie je moc k dostani)
Ten bios ze sparklu je tam nutno flashnout kvuli zamcenemu taktovani, nebo proc?Citace:
Původně odeslal tomase
nerekl bych zrovna zhe ma zamceny taktovani ale asi to ma lepsi BIOS kterej ma vyssi potencial taktovani a myslim zhe tomase to ma odzkouseny proto to doporucuje ;)Citace:
Původně odeslal Thomas
presne tak ako pise rombo. A myslim si ze nie som sam co ma podobne skusenosti. Vacsina ludi s orig. biosom dosahuje jadro okolo 450. So Sparklom 500+. Skus preliezt nejake diskusie ohladom tohto na http://mvktech.net/
a dej si bacha aby mela pridavny napajeni, nekery (tusim inno) ho treba a na stabilite pri taktovani je to pak znat
oki, ten leadtek ma co za pameti ze daj 350MHz?
moj ma 2.8ns. Myslim ze su to Samsungy ale nie som si isty..