Restart PC - špatný RAMKY - slabý zdroj?
deska je asus A7V8x-x
amd athlon xp 2200+ box
1x Nanya 256MB DDR-SDRAM PC2700U 2.5-3-3-7
1x Noname 256MB DDR-SDRAM PC2700U 2.5-3-3-7-
1x 512UFURTSGAE 512MB DDR-SDRAM PC3200U 3.0-3-3-8
GeForce 6800 128mb
zdoj klasicka 300 neco ne bo tak už nevím ale neco pamatuje
monitor CRT 19" asi tak pět let starý.
Deska A7V8x-x je dost prcek na GeForce 6800 takže nemám 100% jistotu
že je perfektně zazunutá v AGP.S ramkama si taky nejsem jistej když to blbne
tak či onak. Jak je výkoný zdoj (kvůli grafárně-6800 prej žere hodně) taky nevím jak mám zjistit, vzadu nic napsáno není.Widle jsem přeinstalovával za tu dobu co to blbne (cca 6 měsíců) asi 5x,zkoušel jsem i různé ovladače někdy něco funguje v pohodě někdy to padá hned u intra(jako hry myslím)Nakonec se mi povedlo po blbnutí s ramkama skoro ulomit zobáček která drží ramku ve slotu ale ramka v tom slotu funguje a drží pevně takže zatím v pohodě!!!!!!!
rosím Vás o radu: kdyz stisknu Power button tak se rozběhnou vetráčky
a pravdepodobně i ostatní věci ale já ni nevidím neboť monitor nereaguje!
nebo: Stisknu power button vetráčky jsou také slyšet monitor také jede
ale vše se sekne na naběhnutí RAMKY reset nepomáhá,musím vypnout a znovu spustit, jenže to mě hodí do BIOSU ze kterého když vyskočím tak mám 50% šanci že se samovolně vypne monitor!!
co dělat_????
Počiteč se velmi často restartuje i při spuštění her - PC reset monitor se vypíná!!!
widle jsem přeinstaloval mnohokrát!!
ovladače taky v pohodě (asi)
Re: Restart PC - špatný RAMKY - slabý zdroj?
tak presne na ty sami desce mi to dela taky... mam nejnovejsi bios...
ramky sou ok, zdroj taky, gk taky... ja to u sebe vidim proste na nejakej problem s deskou... dela to od doby co sem poridil XP-M, ale tim to asi nebude... jenze taky mam docela nezdravou FSB (178) takze sem proste smirenej s tim ze dokud neporidim jinou desku tak mi to nepojede..
pro jistotu zkus prostridat vsechny moduly po jednom, urcite zkus jinej zdroj 300 noname je na 6800 malo, stahni vsechno na default...
Re: Restart PC - špatný RAMKY - slabý zdroj?
. . ty desky se louci . . . Je je mozne opravit - vymenit kondenzatory, ale je to nejisty a ty kondiky stoji cca 300 (http://www.ecom.cz). .