Chtel jsem se zeptat co kdyz prestane vetrak fungovat zastavi se co se stane.
Konkretne na Geforce 2 MX 400.
Printable View
Chtel jsem se zeptat co kdyz prestane vetrak fungovat zastavi se co se stane.
Konkretne na Geforce 2 MX 400.
co bys cekal az je tam ten pasiv titernej jak hadam tak sa to bude smazit a pravdepodobne ti zacne mrznut komp (aj ked nemusi tieto kartu maju casto len pasiv aj ked o dost ucinnesji ako ten tvoj s vypnutym vetrakom ;D na vrchu) To ze zdochne karta by vyzadovalo asi znacnu trpezlivost v kombinacii s masochistickym ukajanim :-o
Shrnute a podciarknute nestane sa zas tak mnoho ale ak to nechaz tak moc dlho mas urcitu sancu tu kartu poskodit ale ak si to vsimnes tak no problem vypnes namazes a frcis
Já měl GF2MX docela dlouho, jeden čas mi na ní nějak vrčel větrák a pak přestal. Asi po měsíci jsem rozebíral PC a jen náhodou jsem si všiml, že se větrák vůbec netočí - karta ale celou dobu šlapala v pohodě, takže bych se toho moc nebál... ;D
No něco takovýho se mi stalo s TNT2 a přišel jsem na to až po měsíci a bylo pozdě okolo čipu bylo šedo no prostě v prdeli na monitoru jsem měl všude duchy. :eek:
Ja som vlastne dneska uplne nahodne presne to iste zistil tiez, ked
som otvaral comp. Mimochodom mne uz podla vsetkeho fici bez vetraka
najmenej dva mesiace. Naprv sa len tak zasekaval a vrcal a teraz je uz dead. Niezeby poraidne hriala ;D
Mimochodom nevie niekto co je to Forsa (Forsa GeForce2 MX 400) zac?
Ani za nic sa nemozem dostat na ich web, ak nejaky vobec maju :(
mne tiez nebezal vetrak myslel som si ze ma regulator
ale chcelo to len rozobrat vycistit a namazat a uz ma tocky ako treba ;D
já používám soft winfox od leadteku a když poklesnou otáčky asi pod 2000, začne řvát jako kráva ;D .
nejaky link ???Citace:
Původně odeslal abel
:arrow: http://www.leadtek.com.tw/support/do...?pronameid=232Citace:
Původně odeslal Martyr-M
nevim, zda funguje i s jinejma značkama :?:
No mne ked zdochol vetrak na G4Ti tak (pasiv titan vid popis) karta zacala mrznut pri hrach v 3D (desktop to este slo) ale ked som chytil ten pasiv som sa skaredo popalil tak som odpojil regulator a zapojil priamo na 7V a mam pokoj.
Jestli ji nemas extreme pretaktovoanou ci zvysene napajeni na agp tak se nic nestaneCitace:
Původně odeslal Martyr-M
Já jsem měl od MSI gf2mx400 a ta měla pasiv. a šla v pohodě a byl chladnej. A včera jsem si hrál na mým druhým kompu s tou rivou tnt2 a šla bez jakého koliv chlazení 1 hodinu a je v pohodě :D
moja GF2MX facha len z "micro" pasivom (asi velkosti ako na TNT1) bez
vetraka cca pol roka. Vlastne sa jej to ani nejako neobtazujem ulahcit.
Nech sa len pekne dalej trapi na tych jej 200MHz.
Uz aby zhorela!!!! ;D ;D ;D
Uvari se videl sem naživo...Citace:
Původně odeslal Martyr-M
nestrašCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
nestrašim rikam pravdu jednou naživo, jednou citil a jednou slyšlel ;DCitace:
Původně odeslal eraser
tož tak ti věřím ale je to divné ....Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Frkal jsem s GeForce 256 mela tam miniaturni pasiv a když se na tom zastavil vetracek kvuli prachu tak to jelo 2 mesice uplne v pohode, potom sem si rekl ze bych to teda mohl i spravit. po celou dobu to bylo pretaktovane na 160Mhz GPU.Citace:
Původně odeslal eraser
Taky me odesel vetrak a karta behem par hodin behu odesla. Funguje jenom v dosu, i ve windows ale maximalne rozliseni 640*480 jak dam vic komp zmrzne. Co je ale zajimavy v linuxu ta karta zvladne i rozliseni 1024*768 ajede bez problemu.