LCD pro PSOne pripojeni na D-SUB
Povedlo se nekomu rozchodit toto zapojeni?
je to:
R => LCD
G => LCD
B => LCD
3x GND => LCD
V-synch + H-synch -> jednoduche zapojeni s 74LS86 => LCD
Nedari se mi to rozjet procital jsem mraky navodu (vesmes sou navzaejm opisovane od sebe :lol: ).
Napr podle tehto: http://www.bit-tech.net/modding/2004...one_lcd/2.html
http://starfox.ucc.asn.au/carcomp/serio_lcd.htm
V powerstripu jsem nastavil 640x480 Arcade a stejne to nejede jak ma :(
Zkousel jsme mnoho grafik, u vsech se to chova stejne :(((
//nasel jsem toto, bohuzel nemecky neumim ani slovo :-\ a prekladem v googlu dojde ke sprzneni
http://www.vdr-portal.de/board/threa...did=13847&sid=
http://www.diy-tronic.de/forum/viewtopic.php?t=644
Re: LCD pro PSOne pripojeni na D-SUB
nezesynchronizuje se to (:roll: ach ta cestina) ze synchronizaci lezou dva prubehy jeden velky obdelnik a maly obdelnicek a vysledek je obdelnik s jednou zakulacenou stranou, jestli je potreba hodim sem fotky prubehu z osciloskopu.
a vysledkem je ze i kdyz nastavim v powerstripu vlastni typ monitoru (640*480 arcade) tak to stejne lita ze strany na stranu
skusal si sa hrat s tymi casovaniami ?
z toho navodu na bit-techu>
Citace:
Match your clocks to roughly those shown below. Remember that each LCD display is going to have slightly different timings. No display will work using the exact same frequencies as another.
Skus nejaku kartu, co priamo podporuje Composite SYNC.
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Skus nejaku kartu, co priamo podporuje Composite SYNC.
Jak to poznám?
Citace:
Původně odeslal Matl0_w1C
vyzkousim
//edit: ty woe ten integrac stoji 108Kc
//edit: ne je to nesmysl potrebuju udelat ze dvou signalu jeden ne z jednoho signalu dva
Citace:
Původně odeslal -HoNY-
Jak to poznám?
Napr. na Radeone 9100 sa to da nastavit - display properties->advanced->displays->monitor->advanced - tam sa da prepinat polarita hsync a vsync a tiez sa da zapnut csync.
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Napr. na Radeone 9100 sa to da nastavit - display properties->advanced->displays->monitor->advanced - tam sa da prepinat polarita hsync a vsync a tiez sa da zapnut csync.
takze na starej grafe na pci nehrozi? ma sice tv out aj s video, ale ja chcem rgb. .
Citace:
takze na starej grafe na pci nehrozi? ma sice tv out aj s video, ale ja chcem rgb. .
Záleží na jaké, já kdysi měl csync i na Ati 3d xpresson+ pc2tv (rageIIc) a all-in-wonder pro (rage pro). Obě PCI.
ATI karty to podporuju uz dost davno.
O tomhle sem taky přečet tuny článků a nakonec sem zbastlil i to zapojení a nechodilo to tak sem se rozhod, že časem koupím nějýkýho Radeona na PCI, kterej umí c-sync,jěště ho nemám nechce se mi a za něj dávat balík, když ho budu mít stejně k jendomu účelu. Ještě jedna věc rozlišení 640x480i arcade se nastavuje jen na displejích dělaných pro NTSC jinak normální rozlišení PALU tj. 720x576. Dejte vědět jestli ste někdo pokročil. Zapojení přes Tv-out je celkem oničem.
Citace:
Původně odeslal Honzik
O tomhle sem taky přečet tuny článků a nakonec sem zbastlil i to zapojení a nechodilo to tak sem se rozhod, že časem koupím nějýkýho Radeona na PCI, kterej umí c-sync,jěště ho nemám nechce se mi a za něj dávat balík, když ho budu mít stejně k jendomu účelu. Ještě jedna věc rozlišení 640x480i arcade se nastavuje jen na displejích dělaných pro NTSC jinak normální rozlišení PALU tj. 720x576. Dejte vědět jestli ste někdo pokročil. Zapojení přes Tv-out je celkem oničem.
a ked tu grafu zozenies, tak to nastavis kde? tj, potrebujes originalne ovladace?
Citace:
a ked tu grafu zozenies, tak to nastavis kde? tj, potrebujes originalne ovladace?
Nastavíš to přes powerstrip je tam volba na povolení c-sync .