nepristupne miniatury v threadoch
Zdar, mam otazku ohladom vbulletinu: ked je v nejakom threade prilozena miniatura a ja sa ju pokusim zvacsit kliknutim na nu, tak odo mna pyta meno a heslo. ak aj niesom prihlaseny a udaje vyplnim tak na mna vybehne klasicky kukuc ze "Dakujeme za prihlasenie...... bla bla" ale po presmerovani odo mna zas pyta meno a heslo.
Ked som prihlaseny a az potom kliknem na miniaturu tak vysledok je rovnaky. Skusal som aj scannovat forum ale nic som ohladom tohoto nenasiel. Najprv ma to netrapilo ale teraz som si povedal, ked som pozeral nejaky thread ze predsa nieje mozne aby som k tomu nemal pristup.
diq za help
timeos
Re: nepristupne miniatury v threadoch
Zkus promaznout cache browseru a takovy ty veci okolo.
Mne tohle dela jen kdyz nejsem prihlaseny... jinak v pohode. Firefox 1.5.0.1/WinXP Pro SP2
nuz fakt. nakoniec to vyzera ze problem s miniaturami ma iba opera (8.52) ktoru defaultne pouzivam. v ostatnych to ide....
riesenie zmaznutim cache nepomohlo
btw: preco vlastne treba na pristup k miniaturam autorizaciu? nemohlo by sa to proste vypustit? nemyslim to teda koly mne. ide mi oto ze ak napr browsujem forum niekde na verejnom pc a nechce sa mi prihlasovat (zo vseliakych moznych dovodov), tak miniaturu si proste nepozrem, ale zas keby som ju videl a pomohla by mi k napadu na riesenie problemu, tak az potom by som sa proste prihlasil a odpovedal na problem do toho threadu.
Citace:
Původně odeslal TiMEoS
btw: preco vlastne treba na pristup k miniaturam autorizaciu? nemohlo by sa to proste vypustit? nemyslim to teda koly mne. ide mi oto ze ak napr browsujem forum niekde na verejnom pc a nechce sa mi prihlasovat (zo vseliakych moznych dovodov), tak miniaturu si proste nepozrem, ale zas keby som ju videl a pomohla by mi k napadu na riesenie problemu, tak az potom by som sa proste prihlasil a odpovedal na problem do toho threadu.
Docela nahoda, pred par dny jsem tu otazku nadhodil mezi mody a adminy ;D Takze je to v reseni.
to je jednoduchy, aby to lidi nelinkovali ven.
Po mne ty miniatury jmeno a heslo nechteji,ale v opere 8.53 se mi taky nezobrazeji.A celkove mi pripada,ze v opere mam tady silenou prodlevu po kliknuti.Pritom externi odkazy nabihaji okamzite.Pripojenim to urcite neni/mam 5mb kabel/,protoze ve firefoxu to je v poho/bohuzel ho nerad pouzivam/.
co mi vadi na tych miniaturach je, ze sa otvaraju v rovnakom okne, neslo by to dat ako popup? Idealne popup bez menu, address-baru a prisposobeny velkosti obrazku ?
Mě se v to ve FF 1.0.7 otvírá v novým.
opera 9b2: miniatury se otevírají ve stejném okně (to je mi celkem jedno, bo je otevírám jako next tab) a navíc to trvá šíííííleně dlouho (což už mi docela vadí. někdy se obrázek nenačte ani za 5 minut a reload nepomůže)...