1 Příloh-a(y)
Registry windows- neodstranitelný klíč
Mam takovej menší problém. Našel sem v registrech klíč kterej nejde odstranit, přejmenovat smazat ani exportovat :(. A to sem zkousel vic prohlizecu registru. Když se o něco pokusim zobrazi se toto.
edit:hmm tak nejak me to s tim obrazkem blbne, ale je tam napsano: Klic nelze odstranit. Při odstaňování klíče došlo k chybě.
Re: Registry windows- neodstranitelný klíč
nehlida to nejakej program kterej bezi na pozadi??zkus to v nouzovym rezim ;-)
tak to nefunguje...zkousel sem i spustit regedit jako system ...taky nepomohlo...zkontroloval sem systém process explorerem a nic. Sem bezradnej :-(
to by mohlo být tím, že u některých klíčů v registru nemáš práva na jejich změnu. zkus dát pravé tlačítko na ten klíč, co chceš smazat. dej přístupové práva (nebo tak nějak, nemám české winy, takže přesně nevím) a tam pak zvol svůj účet a zaškrtni u "úplného řízení" "povolit". pak by to mělo jít i smazat...
Tak to bude problém...mě se, když kliknu na Oprávnění, zobrazí: Informace o zabezpečení nemohou být zobrazeny.
Zkus se prihlasit jako "Administrator". Pokud jsi mu nejak nenastavoval heslo tak jeho defaultni je bud zadne, nebo to co jsi nastavoval pri instalaci Windows (a teoreticky se pouziva i pro tvuj ucet).
EDIT: Pokud nevis jak, tak na login obrazovce stiskni CTRL+ALT+DEL, nebo pokud te to prihlasuje automaticky tak zkus "rychle prepnuti uzivatele", to te dam dostane. Jinak nastaveni automatickeho prihlasovani je pokud spustis v prik. radku:
control userpasswords2 a tam zrusis to zatrzitko o automatickem logovani. Howgh :)
Hmm dobre takze ja mam na pc jedinyho (normalniho) uzivatele a tim je preve administrator. Nejsem ve win uplna lama :) ale tohle me dostalo fakt :(
->zkousel sem to jako administrator a i jako SYSTEM
tak ho skus zmazat offline
Hmm jestli chapu dobre jak to myslis tak ho mam smazat z jinyho PC? To neni asi uplne nej řešení. Protože vyndavat disk a někam ho nosit j edost neohrabané. Pokud si to myslel jinak upřesni pls
nabootovat disketu alebo CD s nejakym editorom registrov
4 Gregy: přečetl jsem o AWRC tohle: "Atelier Web Remote Commander (AWRC) vám umožní úplný, vzdálený přístup k počítačům se systémy typu NT. Na vzdáleném PC není nutno instalovat žádný software, potřebný je jen přístup k účtu administrátora. Program nabízí širokou nabídku administrátorských funkcí a podrobné informace o vzdáleném systému." Co kdybys zkusil vypnout ve službách Vzdálený registr a pak se o smazání pokusil znovu. Je to jen takovej nápad.
4 Gentle Giant - mas pravdu na to AWRC je, ale tvoje metoda nezabrala :-(
2 MKMT - A jaky takovyto soft bys mi prosimte doporucil?
Není mi sice jasný proč to chceš odstranit (hádal bych, že win o nerozdejchá :-)), ale k offline odstranění bych použil ultimate boot cd, nebo win ultimate boot cd, ty mají nástroje (mimo jiné) k editaci registru.
Citace:
Původně odeslal Gregy
2 MKMT - A jaky takovyto soft bys mi prosimte doporucil?
Winternals ERD Commander
Tak jsem to zkousel odstranit z boot cd a taky to nejde...napsalo to chybu :-(
(něco že podklíč nebyl nalezen)
1 Příloh-a(y)
Tak sem napsal výrobci toho softu...poskytl mi program kterej to umi odstranit. Ten program ale prej bezi na jednom pc jen jednou.... Nez sem ho spustil oskenoval sem si registr a nejake slozky na ccku. Po skonceni toho programu sem zmeny vratil zpatky a prg sem klidne spustil znova. Dokázali byste někdo z přiloženého souboru vyčíst co se tu vlastně děje? Zvláštní mi příde co mi dela v registrech polozka ASPROTECT...