Zdravim,na kolik vyjde GeForce3 Ti200? A jeste mam jeden blbejsi dotaz :) ...kdyz mam pameti SDR,muzu mit kartu co ma DDR??
Printable View
Zdravim,na kolik vyjde GeForce3 Ti200? A jeste mam jeden blbejsi dotaz :) ...kdyz mam pameti SDR,muzu mit kartu co ma DDR??
Samozřejmě že můžeš mít na grafice DDR a operační pamět SDR. GF3Ti200 vyjde dneska asi na 3 litry.
spis pres tri a casteji ke ctyrem a nejcasteji pres ctyri a vic ;)
každopádně bych dneska už radši koupil GF4Ti4200 za šest.
To zalezi na pametech, kterymi karta disponuje. Ja Mam G3TI200 s pametma ETRONTECH 4ns. a beha 175@265 / 400@570. Taky zalezi na kusu. Vetsinou jdou tak o 80Mhz(pameti) Tohle co mam ja, to uz je skoro EXTREM. Dobrej kousek ;D
Massaro : proč za šest ? stačí GF4 Ti 4200 za 4500 Kč s DPH.
O.K. dá se sehnat samozřejmě levněji. Šest stojí už "trochu lepší" verze. Já osobně jsem viděl nejlevnější GF4Ti4200 za 5000 s DPH.Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
to massaro
4000 nebo 6000?Hehe...ja resim problemy typu jestli budu mit na cigara :-D .Jsem si naivne myslel,ze GeForce3 bude tak za 2000,- :)
Jeste mam mensi dotaz...nebude trebas sdram omezovat tu pamet na karte??
Tu pamet na karte ne, ale celkovej vykon urcite.
Massaro : právě že Prolink GF4 Ti 4200 je rychlejší (a ta stojí 4500Kč) než ostatní GF4 Ti 4200 do šesti tisíc Kč,o víkendu bude recenze možná od Barona.
O.K. udolali jste mě argumentama. ;D Na ten Prolink si počkám. Ale "lepší verzí" jsem myslel např. že je na kartě VIVO. To má ten Prolink taky?
Když už jste u toho Prolinku tak me zajma jestli nekde na netu je jeho vobrazek, kamos taky bude totiz kupovat nakou G4 4200 a nevi jakou tak tohle by mohla bejt ta spravna volba zejo?...
jo a carrcasi tet sem cumel na cenik AB-comu a maj tam HERCULES GeForce 3 Ti 200 za 3000 neco a G3 ti 500 od HERCULESU za 3500Kč to si myslim je docela good ne?
GF 3 Ti200 stoji necelych 2.600 bez dane.
Marek.Sedlar - za 4500 bez dph v poho ale s dph?!?
kde nakupuješ?!?
Jerrys - hercules gf3 ti500 za 3500 s dph nebo bez??
dikes za odpovědi
kde teda nakupujete?
joxerus : těch 4500 Kč je s DPH, www.computershop.cz
No to jo,to jde...ja objevil G3 ti 500 od HERCULESU za 3750,- Ale stejne je to porad hafo penez.Cela moje vyplata :) Holt si budu muset jeste nejakej patek vystacit s GeForce2mx :( I kdyz ted posilhavam po ATI radeon 7500....stoji o par set vic nez GF2 a na mym kompu nepretaktovana vytahla o 1000 b v 3D Marku vic nez vyturbeny GF2Citace:
Původně odeslal Jerrys
jaka je strana abcomu??
gf3ti500 - ona se silně bliži vykonem k ti4200 ne??
jakej ma bundle?? 3500 - 3700 to je s dani??
ja to chci !!!
tak co..jaka je adresa na ten ab-com??
taxem to našel ale když kliknu na hercule tak je tam prd !!!
nebudete nekdo nejakou gk prodavat :-D
V monime maji Inno nebo Palit. V proce by ted meli mit Leadtek. Kupoval bych verze 64 MB, protoze jsou na nich rychlejsi pameti (4 ns.). Tedy alespon u toho Palitu.
:-D :-D :-D Jo,napiste,kde to lze za tu cenu sehnat!!!!!Tu GF4 Ti4200 za tech 4500!!!!!!!!!!Casem budu neco kupovat!Pudou ceny tyhle karty jeste dolu?Co myslite?Ja pevne verim,ze ano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) DJ" 8) 8)
Jen bych doplnil, minuly tyden jsem koupil GF3Ti200 od Leadteku za necelych 2800,- bez dph v Proce....
eee ??? v ceniku ji za 2800bezDPH rozhodne nemaji. Ve kterem meste si ji kupoval?Citace:
Původně odeslal Polo