Docela šikovná utilita, umí hezky česky a odhalí i skryté neduhy vašich LCD monitorů ;) .
EIZO MONITORTESTER
Printable View
Docela šikovná utilita, umí hezky česky a odhalí i skryté neduhy vašich LCD monitorů ;) .
EIZO MONITORTESTER
cool, prisel jsem konecne na to, proc se mi jen ten obraz nezda byt 100% pixel clock nebyl uplne idealne nastaveny ;)
EDIT: karma +
OT: Budu za trotla, ale on to neni vtip ? Me se otevrelo jen nejake okno a chvili se to snazilo konektit na net. To bylo vse. K nejakemu testovani jsem se nedostal. Nebo me chcete rict, ze na to MUSI byt EIZO :-o
funguje to bez problemu, hned po spusteni :) ....
el_Barto: ja si poladil pixel phase, clock sem mel nastaveny good :)
slusny programek. chybi me jen obrazce pro zvyrazneni vadnych subpixelu.
Tak to opravdu vzdavam, stahnuto doma i v praci, nikdy z toho nedostanu nic vic nez tohle. Klik kamkoliv me hodi na www eizo, nebo skonci :(
Zkus tohle - máš to ale nějaké roztažené, že by to snad nezvládalo menší rozlišení než 1280x1024 ???Citace:
Původně odeslal Aigor
Hmm, s tím rozlišením mě to nenapadlo. Můžu to zítra zkusit v práci. Ten postup je jasnej, ale - na jazyk můžu klikat jako vzteklej-nic, a ten další krok mě vykopne na eizo.com :(Citace:
Původně odeslal flash
nejdrive jsem dal automaticky, mam tam u toho vlastni autoconfig, ale nej jsem to vyladil rucne..... zkousenim....
Me to dela to samy, ten program je napsanej nak priblbe, ze nesouhlasi obraz s mistama kde mas kliknout. Takze klikni v tom bilym pruhu dole do pravyho dolniho rohu a mel by ti hned naskocit 1. testovaci obrazec.Citace:
Původně odeslal Aigor
da se to aplikovat i na NTB? kde nastavim ty "clock" a "phase"?
Hura, ono to opravdu funguje, dik ;)Citace:
Původně odeslal RayeR
imho na NTB to neni kde zprznit ten signal, navic to jde rovnou v digitalu, takze asi nebude ani treba nic ladit.... mmch hledal jsem u segry na ACERu a clock ani phase jsem nenasel, mozne je ze jsem blbe hledal.... nehadam se...Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase
Pri jakem rozliseni se vam to takhle roztahlo?Citace:
Původně odeslal Aigor
Dekuji za odpoved.
pri vsetkych a vzdy :)Citace:
Původně odeslal lynx01
problem bol napr. u mna s dpi
pouzivam nativne rozlisenie 1280x1024 ale 120 dpi
ked som hodil 96 dpi tak uz to bolo zobrazene ok