Chci si kupovat Combo a docela mě zaujalo to od LG (16xDVD,32x12x4?x), ale tahle značka ve mě příliš velkou důvěru nebudí - mám si raději koupit Toshibu? (nebo něco jinýho, teda kromě ukrutně drahejch Plextorů)
Printable View
Chci si kupovat Combo a docela mě zaujalo to od LG (16xDVD,32x12x4?x), ale tahle značka ve mě příliš velkou důvěru nebudí - mám si raději koupit Toshibu? (nebo něco jinýho, teda kromě ukrutně drahejch Plextorů)
nahodou LG jsou docela dobry smazky...a ty comba taky... :wink:
Kamrád ho má, dostal ho k Vánocum. Provozuje ho na 166 MMX a zatím si na pálení nijak nestěžoval, prej je docela solidní. (Samozřejmě, že čtení DVD na svém PC nemohl vyzkoušet).
Jinak skusenosti s Combama nemam a le fsude se keca ze komba sou jaxi poruchove...Citace:
Původně odeslal Caleb
Na komba som doteraz pocul len same staznosti ta toshiba stala za prd a hadam ze to LG na tom nebude o moc lip az chces kupit vypalku a mat aj DVD ja bych sel jednoznacne 2xTeac neni vo cem a cena je kolem 5 litru co sa da prezit ale zas to mas v super kvalite a hlavne to cosi vydrzi nehovoriac o tom ze je to znatelne rychlejsi!!!
Asi to tak udělám - kopim Teac vypalku a potom DVD - a CD-ROMa pude do starýho kompu (dneska se mi podařilo už podruhý ukopnout dvířka - takze už se nevysouvá :-( )
Na tie comba som nepocul nic dobreho, iba to,ze nemusis kupovat novy kejs, ked uz nemas volne pozicie... Inak na shit.
Moj nazor, ze v jednoduchosti je krasa a poruchovost musi stupat spolu s poctom suciastok vo vnutri, ktorych tam je urcite na milu Jarmilu.