Problém z Partition Magic 7,0
Zdravím. Mám problém z Partition Magicem 7.0, nevíte někdo jak získám zpátky data z PQrP?
Re: Problém z Partition Magic 7,0
Trocha lepší popis problému by neuškodil. :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal maurus
Zdravím. Mám problém z Partition Magicem 7.0, nevíte někdo jak získám zpátky data z PQrP?
...skus pozriet na toto: http://club.cdfreaks.com/showpost.ph...08&postcount=5 ;)
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Paráda tak tohle fakt pomohlo, ještě tam budou nějaké úpravy ale díky.
vedel by mi niekto potvrdit ci je to tak ako si myslim? je mozne previest z tabulky FAT32 na NTFS bez straty dat? tusim ze to tak islo, ale opacne uz nie...
Citace:
Původně odeslal
skorec1
vedel by mi niekto potvrdit ci je to tak ako si myslim? je mozne previest z tabulky FAT32 na NTFS bez straty dat? tusim ze to tak islo, ale opacne uz nie...
Z FAT32 do NTFS je to možné (data zůstanou), Windows na to má i svůj převaděč:
Radšej by som použil PM, alebo iný špecializovaný SW, a určite odzálohovať dôležité dáta.
Citace:
Původně odeslal
e1
Radšej by som použil PM, alebo iný špecializovaný SW, a určite odzálohovať dôležité dáta.
Ale no , nebud paranormalny :D Osobne som to robil na niekolko PC , na diskoch kde bol system /systemovy disk/ a ziadne data sa nestratili.
Ty ešte dôveruješ Mikrosoftu? Veď ťa to raz preide. :lol:
Citace:
Původně odeslal
e1
Ty ešte dôveruješ Mikrosoftu? Veď ťa to raz preide. :lol:
Myslím že to vyjde na stejno, jestli použije PM nebo ten Mikrosofti convertor, tak jako tak v obou se to nemusí podařit, zálohovat by asi měl v obou případech. Ale necháme to na něm?
Citace:
Původně odeslal
l_iNu$
...tak jako tak v obou se to nemusí podařit, zálohovat by asi měl v obou případech...
Súhlasím.
Ja by som 100-krat radsej pouzil nastroj, ktory je standardnou sucastou OS a funguje ako Partition Magic, ktory je znamy dost velkym vyskytom bugov (a treba ho navyse kupit).
Citace:
Radšej by som použil PM, alebo iný špecializovaný SW.
Nástroj v OS môže byť OK, ale musí to byť normálny OS, nie Windows. Pri spoľahlivosti produktov od MS by som sa nespoliehal na to že takúto funkciu majú dôkladne otestovanú a úplne funkčnú. Stačí si pozrieť ako sú nedomyslené ostatné systémové nástroje, ako je napr. defragmentácia, scandisk, alebo format.
Citace:
Původně odeslal
l_iNu$
Z FAT32 do NTFS je to možné (data zůstanou), Windows na to má i svůj převaděč:
ok ok, pocuj, a ked mam system na Dcku na ktorom teraz bezim tak mi asi Ccko neprekonvertuje lebo tam tiez bezia nejake systemaky nie?
Citace:
Původně odeslal
skorec1
ok ok, pocuj, a ked mam system na Dcku na ktorom teraz bezim tak mi asi Ccko neprekonvertuje lebo tam tiez bezia nejake systemaky nie?
No pokud ti na něm neběží systém nebo z něj není něco spuštěno tak by to mělo jít, můžeš mu taky vynutit odpojení parametrem /X.
Ide to na vsetkych diskoch, aj na systemovom. Cele sa to restartuje a bezi to este pred spustenim grafickeho modu.
aha, aha, presne tak to je, dik za radu.