-
Problem GF4 MX 420
Zdravim mam problemy s nVidia GF4 MX 420. Kdyz spustim treba fifu 2003 nebo nhl 2003 tak mi menu jede ale jak to nacte zapas tak se mi resne komp, a nevim cim to je? Nejspis mi asi blbne podpora OpenGL, protoze pokud ze systemu vyhodim knihovnu nvoglnt.dll tak to jede.
Mam AMD-K6-2 500MHz, desku Giga-byte ga-5aa, 256MB Ram , Win2000 SP2, poradte mi prosim.
-
K6-II a hadam ze mas VIA chipset, tam bude ten problem, patchovat a latat tu desku cim se da, stahni si VIA 4in1, ted se to jmenuje nejak jinak, podivej se na stranky VIA
-
No ja mam ale Ali Chipset, takze tim to asi nepujde ale nevim cim to muze byt, protoze ruzny drivery to delaji taky a kdyz treba pustim 3d Mark 2001 tak pri druhem testu to spadne uplne stejne proste prepne rozliseni a potom reset.
-
Chyba je v doske. Mal som presne túto kombináciu (K6-2 500, GA 5AA) a zistil som, že tá doska nedokáže stabilne bežať na FSB100 MHz. Takže buď zvýš napätie na CPU (u mňa to bolo až pri 2.6V stabilné), alebo daj FSB na 95MHz. Taktiež je potrebné nainštalovať ALI AGP Driver. Potom to u mňa bolo ROCK STABLE.
-
Me to prave dela jenom kdyz tam mam tu moji grafiku, kdyz tam dam kamosovu Inno3d TNT2Pro tak to facha v poho. Myslite ze to tim muze byt, ze s jednou grafikou to jede a s druhou ne? Podle me pokud by to bylo tim procakem a deskou tak by to nejelo ani na jedne grafice, ne? Poradte.