Silentmaxx HD-Silencer alebo nova skrina?
Momentalne si kladiem tuto otazku, chcel by som vediet vas nazor, rady, skusenosti...
Momentalne vlastnim priemerny miditower od Modecomu za par kil, v nom je komplet vodnik a jediny randaj mi robi seek + "hucanie" systemovej Baracudy 5. Preto som rozmyslal nad stisenim a to roznymi sposobmi. Nexus Disktwin moc ludi nema a zrejme to nie je ono, u kamosa som videl v akcii Silentmaxx HD-Silencer a je to uplne ine kafe, skutocne stisenie disku, pri pasivnom zdroji + chladici cpu, vga skutocne nie je v kompe nic pocut. Adekvatna je ale aj cena a to cca 1300czk a preto rozmyslam ci by nebolo vhodnejsie namiesto toho kupit celu novu skrinu? Oko mi padlo na Thermaltake soprano, ale neviem ci to vyriesi moj problem s diskom. Otazka je polozena na zaciatku, prosim Vas o nejake reakcie.
Re: Silentmaxx HD-Silencer alebo nova skrina?
moje zkusenosti se silentmaxxem:
snizeni teploty o cca 10 stupnu
je slyset pouze seek a to dost utlumene..
p.s. jak je videt z podpisu, tak mam zrovna ne moc tichy a ani ne moc chladny Maxtor DM10... takze u mne uspech -> doporuceni...
o tom ze Silentmax pomoze k znizeniu hluku som sa uz presvedcil, skor by ma zaujimalo ci rovnaky efekt nedosiahnem lepsou bednou, konkretne tym Sopranom alebo niecim podobnym okolo dvoch litrov CZK
Citace:
Původně odeslal tomase
o tom ze Silentmax pomoze k znizeniu hluku som sa uz presvedcil, skor by ma zaujimalo ci rovnaky efekt nedosiahnem lepsou bednou, konkretne tym Sopranom alebo niecim podobnym okolo dvoch litrov CZK
no ja mam celkem slusnou case aopen h600b, takze nemuzu porovnat s levnou rozvrzanou bednou.... ale pokud v tom sopranu neni nejake spesl chlazeni, tak asi nee...
...ja bych asi koupil i novou case i silentmaxx...
Bytelná skříň je základ. Na ten box od silentmaxu jsou jen pozitivní názory, sice moc neodstraní pískání motorku ale klasický zvuk seeku už slyšet neni.