Re: Audigy SE vs Audigy 4
Rekl bych, ze ne takovej, abys ho poznal s "bednama" za 1700,- Jinak co se tyce tech beden, tak v tyhle cenovy kategorii si vyber neco, co si ti libi, zvuk bude porad stejne strasnej.
no ty repro jsou v podstate jen na hry, mistnost zhruba 3x3m, vim ze to neni nic extra, co jsem tu nasel tak ani repro za 3500 nejsou nic extra, kdyz tak uvitam nejaky navrh na co nejlepsi ozvuceni tak male mistnosti za co nejnizsi cenu, pouvazovat o tom muzu
Citace:
Původně odeslal vixl
no ty repro jsou v podstate jen na hry, mistnost zhruba 3x3m, vim ze to neni nic extra, co jsem tu nasel tak ani repro za 3500 nejsou nic extra, kdyz tak uvitam nejaky navrh na co nejlepsi ozvuceni tak male mistnosti za co nejnizsi cenu, pouvazovat o tom muzu
Ja by som ti radsej odporucil dobre 2.1ky Creative Megaworks 250D, mam ich a to je uplne iny zvuk.
Z tych dvoch zvukoviek si vyber sam, urcite Audigy 4 bude hrat o nieco lepsie, takze sa musis rozhodnut. Keby nechces do toho vela vrazit tak najlepsie by bolo ak ti staci 2.1kovy zvuk kupit tie Megaworksy a k tomu keby aj Audigy SE, radsej viac penazi na repra ako k slabym repram o nieco lepsiu zvukovku ;-)
ak si zakladas na 5.1ke tak zober take Creative T5900, tie 6060tky sa mi vobec nepacia a ludia co to porovnavali tak si myslim ze by ti povedali to iste T5900vky su neni take New Design ale maju lepsi zvuk.
Inak co sa tyka Audigy Se vs Audigy 4, tak 4ka je urcite lepsia aj na hry, ma harwarovy Eax4.0 kdezto SE ma len 3.0 , dufam ze tiez aspon hardwarovy.