-
Prepinadlo slidu.
Nevite nekdo o nejakem prepinadle slidu?
Male zarizeni komunikujici bezdratove s pocitacem, pomoci nehoz by sli prepinat slidy na prezentaci.
Neco takoveho se dodava k projektorum Epson. Je to infra a je to takove malinke. Nikde jsem to bohuzel nevidel prodavat. Nevite o necem?
-
Re: Prepinadlo slidu.
Co treba ATi remote wonder? :) problem vyresi... a prida 9824 funkci ;D
-
-
da sa pouzit aj symbian mobil + bt adapter .. mozno bude aj java aplikacia
-
nebo bezdratova mys ;-) kupovat nejaky jednoucelovy cvakatko me neprijde moc moudry :-)
-
Starší model tohohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30907 jsem používal a byl v pohodě, ale víc se mi líbilo něco podobného od Panasonicu - sice mnohem větší, ale ergonomicky to byla nádhera. Mělo by to být příslušenstvím jejich projektorů i ke koupi zvlášť.
-
Marty : Je k TVRemote potreba nejaka karta v pocitaci?
Sajmon : Kvuli prepinani slidu je zbytecne kupovat mobil se Symbianem. To je kanon na vrabce.
Strby : Mys neni mala a uz vubec to nevypada dobre. To je tak mozna na prepinani slidu doma, ne do corporate sfery.
Jan555 : ty jsi to vystihl celkem presne. Jen by me zajimalo jestli by se nedalo sehnat neco levnejsiho. U projektoru mame takove male ovladace, cca polovina kreditni karty a asi 4 milimetry silne. To je idealni...alespon do me ruky. Na skoleni to neni videt a slidy se krasne prepinaji:-)
Radiovy prenos je uplne idealni a laser se taky hodi.
Jinak zatim vsem diky za posty.
EDIT: tak zatim pouzivam tohle http://images.google.com/imgres?imgu...%3Den%26sa%3DN
ale je to vazane k projektoru, potreboval bych neco mimo
-
K ATi Remote Wonder dostanes za ty 350 nebo kolik to stoji USB prijimac a ten dalkovy vysilac, to je vse - nic vic nepotrebujes.
-
Remote wonder nemuzu najit v ceskych obchodech. Mozna hledam spatne.
-
u nas v praci ma jeden ucitel neco od 3M, vypada to jako vetsi flashdisk a ma to takovej vetsi "trackpoint" na ovladani mysi, tlacitka, z boku rolovatko a jeste laserovy ukazovatko. bezdratovy pripojeni na usb, chova se to jako mys, takze netreba zadny ovladace :)
Zitra tam pujdu a zjistim presne co to je za typ
-
-
Diky, asi neumim hledat v googlu.