-
Ktoru napalovacku?
1) Yamaha CRW-F1: 44xW, 24xRW, 44xR, CAV zapis, 8MB buffer, DiskT@too (kresli na prazdny okraj disku), cita chranene audioCD (cactus) 6.998,- SK (Kit)
2) Plextor PX-W4824TA: 48xW, 24xRW, 48xR, CAV zapis, 4MB buffer, cita chranene audioCD (cactus) 6.394,- SK (kit)
3) Teac CD-W540EB: 40xW, 12xRW, 48xR, Z-CLV zapis, 8MB buffer, necita chranene audioCD (cactus) 3.554,-/3.837,- SK (bulk/kit)
Uvedene sumy su moje nakupne ceny (kde by sa to dalo kupit lacnejsie na Slovensku? :wink: )
-
esli ti nejni lito prachu tak plexe jinak pokud budes palit jen tak decentne taxi s teacem BOHATE vystacis. jinak si skoc na 4um na cdr.cz tam dostanes asi fundovanejsi odpovedi ;)
-
Já bych bral toho Plextora 8)
-
Urcite PLEXTOR a pak Teac W540...
NAk
-
-
Ta Yamaha je nay. Vie robit potlac na CD... Videl som to..
-
No to bych rad videl na vlastni bulvy! Ja si delam potisk v AutoCADu na samolepky a to sam lepim...
Nak
-
yamaha, teaca ber jen kdyz budou rozhodovat penize
-
Yamaha. DiscT@too je super věc.
-
-
Yamahu , ved f pohode zmakne ochranu. Kde su take ceny ?
Pripadne mozes aj ine znacky , ale Teac ee. Kamos dostal od vyroby spatny kus , palenie iba 12x , burnprof nefungoval , vyreklamoval dostal inu , vydrzala rok a koniec a to nepalil 100CD denne.
-
Jednoznacne PLEXTOR ja mam uz 3. a som velmi spokojny, ked si k nej kupis aj UtlraPlex 40MAX na SCSI tak neexistuje CD ktore by s nim neslo skopirovat, ochrana neochrana. A CDčkam COPY-PROTECTED sa smejem do xichtu. PLEXTOR RULEZ
-
V praci mame Plexwriter 40/12/40A - rychly,kvalitny,pali aj ochrany.
Je by som kupil Plextora - keby som ho potreboval :wink:
-
-
Jestli ti neni lito penez tak YAMAHU jestli chces usetrit TEAC
-
Nej je Plex ale taky cena tomu docela odpovida....pak samozrejme TEAC 8)
-
Keď maš prachy tak Plextor PX-W4824TA: 48xW, 24xRW, 48xR,
-
-
Plextor nebo Liteon :wink:
-
Dnesne TEAC-Y su Smejdy najviac kazlive napalovacky lepsia ako teac lje LG a to je fakt sila.
-
Najlepsie su na tom TEAC a PLEXTOR. Kupovat Yamahu len kvoli tomu
ze ma funkciu Ta@too na popis CD je blbost. Ono takto ozdobena plocha CD sa neda vyuzit na palenie dat, kedze je uz na nej vypaleny ten obrazok alebo text. A navyse urcite sa vsetci snazite nasukat na CD co to da, naco by potom bol overburnning.
-
Uz je rozhodnuto, vcera mi kamos doniesol PX-W4824TA :)