Nefunkcny center (Genius SW-5.1 HT)
http://img125.imageshack.us/img125/2665/config9br.jpg
config je ok ... tam chyba byt nemoze .. dalej som samostatne skusal funkcnost kablov aj repro (center zapojeny ako front right ide takze reprak(center je ok) jedine co ma napadlo ze moze byt zle je ten kombinovany kabel od geniusu 9pin-3x jack ale to sa mi tiez nezda nakolko subwofer hra dobre(vyuziva ten isty vystup ako center) takze jedinamozna zavada je asi vo vystupe na center ....
Moze mi niekto poradit ako tento problem riesit alebo co mozem mat zle ... uz som vyskusal vsetko
Re: Nefunkcny center (Genius SW-5.1 HT)
jen tak mimochodem, kdyz prehravas neco co ma 5.1 zvuk tak ti taky nehraje? Resp. v jakych situacich ti nehraje? Poustel jsi na tom nejaky DVD?
Sharkere a ty používáš realtek ovladače na int. zvukárnu? já totiž používám nvmixer co jsou u nforce ovladačů na desku a vše je v pohodě, co zkusit ty nvidiácké ovladače, žáden rozdíl?
myslim ze uz je to tak zaprasene ze uz pomoze iba reinstal windovsov ... skusal som tu srandu od nvidie (drivery aj ten nvmxer mi to viac posr*** ako pomohol ..) no a ac3 filter (codecpack all in one ) tam nastavim 5.1 a tiez nist :( ja uz neviem asi to formatnem uz nemam na to nervy :evil:
winamp ti za beznyx okolnosti 5.1 neprehra. skus nejaky dvd film, alebo nieco co ma zarucene 6 kanalov, bo winamp si dokaze rozdelit zvuk iba do 5 reprakov. mam tu istu zvukovku (alc850) aj repro.
inac nvdiacke ovladace su lepsie, ale bolo by este co vylepsovat... velmi mi chyba funkcia swap center/bass
takze doslo k tomu najhorsiemu co sa mohlo stat :( napadlo ma zbalit teda ten 10KG subwofer zo sebou a vyskusat u cloveka co ma rovnake repro Diki Misko903 za odskusanie ..
takze so subwoferom som tam bol ... a ked som zapojil svoj subw namieto miskovho center nesiel ani miskovi ked misko nahodil spat svoj subw tak mu isiel a z toho mi vychadza ze je nejako poskodena elektronika alebo vystup na subw :(
Nejake napady okrem reklamacie ???
Dakujem
Citace:
Původně odeslal Sharker
takze doslo k tomu najhorsiemu co sa mohlo stat :( napadlo ma zbalit teda ten 10KG subwofer zo sebou a vyskusat u cloveka co ma rovnake repro Diki Misko903 za odskusanie ..
takze so subwoferom som tam bol ... a ked som zapojil svoj subw namieto miskovho center nesiel ani miskovi ked misko nahodil spat svoj subw tak mu isiel a z toho mi vychadza ze je nejako poskodena elektronika alebo vystup na subw :(
Nejake napady okrem reklamacie ???
Dakujem
Tak okrem reklamacie... jedine rozobrat a prezret ci nebude niaky studeny spoj na vystupe z SB na CENTER .. co by aj mohla byt pricina problemu .
Neco podobneho se stalo mne, akorat s pravym frontem. Nehral, jen v nem slabe praskalo. Pricinou byl vadny potenciometr, po vymene ok.
Nastal maly pokrok z centra pocut praskanie no nic podobajuce sa kvalitnemu zvuku da sa podla tohto urcit co moze byt zle ? aj ked tie repro idu definitivne na reklamacku :mad:
Subwoofer ktory obsahuje vsetku elektroniku bol tiez zapojeny na identicke repro u kamosa a vysledok rovnaky center nehral :(
Pravdepodobne vadny potenciometr - mne tohle delal FR kanal. Reklamace -> oprava -> ok ;)