ICQ a pridelovani statutu skupinam
lze pridelit ruznym skupinam ruzny statuc( aby treba lidi , ktere nechci aby me meli "online" me nevideli online) a naopak kdyz u nekterych chci byt offline u jinych online.. lze to nejak udelat?
sorac za to vyjadreni, ale snad to apson nekdo pochopi
Re: ICQ a pridelovani statutu skupinam
Lze zařazovat lidi do invisible listu. Ti te pak nevidi.
Primo pro skupiny to nejde, ledaze by umel ICQ klient priradit na invisible list vsechny lidi ze skupiny.
A nastavovani ruznych stavu (napr. pro nekoho away, pro jineho occupied) jsem jeste u zadneho klienta nevidel.
na to mám jedinou radu -> miranda
Citace:
Původně odeslal sAd
na to mám jedinou radu -> miranda
A druhou kde to tam najde pro nej nemas? :) Protoze v zakladni instalaci to tam nejak nevidim.
miranda ma v menu visible list, ktory ide aplikovat globalne na cele skupiny, je na to aj nejaku plugin, co to spristupnuje s interface nejak lepsie
Citace:
Původně odeslal MadCap
miranda ma v menu visible list, ktory ide aplikovat globalne na cele skupiny, je na to aj nejaku plugin, co to spristupnuje s interface nejak lepsie
Konkretne sa to vola ContactVisibility.
Citace:
Původně odeslal jedik
A druhou kde to tam najde pro nej nemas? :) Protoze v zakladni instalaci to tam nejak nevidim.
jak už psal madcap, jednoduché nastavení je i v základní instalaci a jak psal AjsTi, tak je na to i plugin... miranda je vlastně celá o pluginech :)
Citace:
Původně odeslal sAd
jak už psal madcap, jednoduché nastavení je i v základní instalaci a jak psal AjsTi, tak je na to i plugin... miranda je vlastně celá o pluginech :)
Nj ale v zakladni neni tak docela to co o co tazatel tazal, ale v pohode vyreseno :)
Citace:
Původně odeslal jedik
Nj ale v zakladni neni tak docela to co o co tazatel tazal, ale v pohode vyreseno :)
no já jsem to tak původně pochopil, bo o jinych statusech nepsal ->
Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
aby treba lidi , ktere nechci aby me meli "online" me nevideli online) a naopak kdyz u nekterych chci byt offline u jinych online
ale je to vyresene ke spokojenosti vsech :)
ham tak diky... tedy az na to ze mirandu nechci pac s ni mam spatne skusenosti--