Asus N6600 + smartdoctor != regulacia otacok chladica
Zdravim.
Nenasiel som ziadne info na tomto fore, takze sa opytam(ak sa mylim, poslite ma na dany thread).
Mam doma gr. kartu Asus N6600 nonGT a mam problem s regulaciou otacok chadica na karte.
Nainstaloval som Smartdoctor-a a nemam pristupne ziadne menu pre setup, kde by som mohol nastavovat/regulovat otacky. Mozem maximalne menit frekvenciu jadra a pamati.
Mam nainstalovane posledne ovladace zo stranky vyrobcu(81.89) + ASUS Enhanced Driver version 1.30 + ASUS Smart Doctor version 4.80.
Mate niekto podobne problemy, popripade viete kde je pes zakopany?
Vdaka.
Re: Asus N6600 + smartdoctor != regulacia otacok chladica
Jednoducha rada, kasli na Smartdoctor, ja jsem regulaci otacek videl jen na screenech od Asusu, na zadne grafice od Asusu co jsem mel mi to nefungovalo....
Nainstaluj si normalni ovladace primo od nVidie a pouzij eXpertool od Gainwardu a nebudes mit zadny problem ;)
Vdaka, skusim ten program.
Potreboval som vediet ci ma aj niekto iny taky problem a ci sa vobec oplati s tym nejak zaoberat(ci to funguje) aj ked to Asus na svojej stranke pise.
este raz vdaka.
C.
Citace:
Původně odeslal Masster
Jednoducha rada, kasli na Smartdoctor, ja jsem regulaci otacek videl jen na screenech od Asusu, na zadne grafice od Asusu co jsem mel mi to nefungovalo....
Nainstaluj si normalni ovladace primo od nVidie a pouzij eXpertool od Gainwardu a nebudes mit zadny problem ;)
No nainstaloval som najnovsie bety 84.20 a stale nic.
V expertool mam v performance len moznost zmenit frekvenciu jadra/pamati, tlacidlo "Safe mode settings" a este prepinac na 3D clock a 2D clock a to je vsetko.
Nenasiel som to ani v dalsich zalozkach. :(
C.
presne kasli na Smartdoctora ja som si na regulaciu otacok kupil chladic s potenciometrom. podla mna softwerovo ovladat otacky je zbytocne ... ja davam v tomto smere prednost manualnemu.
Citace:
Původně odeslal cerberus
No nainstaloval som najnovsie bety 84.20 a stale nic.
V expertool mam v performance len moznost zmenit frekvenciu jadra/pamati, tlacidlo "Safe mode settings" a este prepinac na 3D clock a 2D clock a to je vsetko.
Nenasiel som to ani v dalsich zalozkach. :(
C.
...a mas "Temperature monitoring" enabled v biose ???